Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een reisje rond de wereld in één dag!

  Vóór ik het weet, ben ik in New York, Hong Kong en Frankrijk. Terwijl ik bezig ben om de huid klaar te stomen voor de zomer, vertellen de Odeonners hun vakantieverhalen. 

  Zo hoor ik dat in Hong Kong de vrouwen haast geen oneffenheid op de huid hebben en weinig rimpels. Komt vast door de acupunctuur: met kleine naaldjes wordt de doorbloeding gestimuleerd en het ­collageen aangemaakt. Doen wij gewoon thuis met de Dermaroller, dus ik zeg: rollen maar voor een egale en stralende huid.

  De Francofiel weet mij te vertellen, buiten de lekkere wijntjes om, dat de vrouwen er daar zo naturel uitzien. Pssst… zij reinigen de huid twee maal per dag en een rode lipstick is een must have bij hen.

  Nog zo één: ‘Monique, ik heb nog nooit zo’n bruisende stad als New York meegemaakt. En wat zien de vrouwen er verzorgd uit!’ Dat deed mij meteen denken aan Bridget Maasland met haar programma ‘Hoe word ik een New Yorkse vrouw?’. Voor een feestje heeft zij zich laten Spray Tannen om er fabulous uit te zien.

  Nou, zo ver hoef je niet te reizen, want al meer dan 16 jaar wordt dat gewoon gedaan bij Huidverbeteringsinstituut Odeon. En weet je wat ik ook zo lekker vind? Je energieniveau wordt lekker opgekrikt in de zomer. Of dat nu is van de zee, de mooie steden, de lekkere restaurants, de geuren en kleuren, de muziek of je ‘sunkissed’ huid: het maakt niet uit, want het is zomer. Vanaf deze kant wens ik iedereen een fijne vakantieperiode toe. Neem de tijd en zorg voor balans!

  – Je huidcoach, Monique

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply