Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Reken af met je probleemzones!
  Rate this post

  Op 3 februari 2015 hebben Total Beautycare ‘t Gooi en Totaal Slank ‘t Gooi hun deuren geopend.
  Hier kun je terecht voor een totaalpakket aan behandelingen.

  Totaal Slank ‘t Gooi biedt de volgende behandelingen aan:
  – cavitatie
  – pressotherapie / lymfedrainage
  – Timfit-dieet

  Reken eindelijk af met die vervelende probleemzones! De bekende hardnekkige vetophopingen, oftewel ‘probleemzones’, zijn nu verleden tijd. Willen die met sporten en lijnen maar niet verdwijnen? Wij hebben de oplossing.

  Cavitatie:
  – vermindert vet en striae
  – verstrakt de huid
  – verbetert de ‘sinaasappelhuid’
  – vacuümmassage

  De behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven. Deze afgebroken vetcellen worden getransporteerd naar de lever dankzij het lymfatisch systeem en de bloedcirculatie, waarna deze afgebroken vetcellen op natuurlijke wijze het lichaam verlaten (via de nieren en de lever). Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt.

  Alternatief voor liposuctie
  Cavitatie is de nieuwste techniek op het gebied van vetvermindering en verstrakking van de huid, en is erg krachtig en veilig. Het is een alternatief voor liposuctie, alleen dan zonder de pijn, littekens en de herstelperiode, maar wel met een blijvend resultaat. Wij werken hier met de nieuwste cavitatieapparatuur die op een volledig pijnloze manier de vetcellen verwijdert. Dit is dus dé oplossing voor hardnekkige vetophopingen. Bij cavitatie wordt er gewerkt in kuurverband. Dit betekent dus dat je meerdere behandelingen nodig hebt. Dit hangt af van het gewenste resultaat en de dikte van de vetlaag. In de meeste gevallen bestaat een kuur uit 6 behandelingen met een tussenperiode van 1 tot 2 weken.

  Tijdens een gedeelte van de cavitatie werken we met Anubis cosmetics. De Natural Sculpt voor contour verbetering en de Algas Rojas tegen cellulite.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply