Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Relax & Enjoy
  Rate this post

  De zomer is dé periode om wat meer tijd en aandacht aan jezelf (en eventueel je partner of een vriend(in). Wat is er dan leuker dan te genieten van heerlijke ontspanning door een massage en floaten? Speciaal voor de zomer heeft LOFF Assen een aantal arrangementen samengesteld.

  Tijd voor 2 @LOFF
  Massage brengt je lichaam en geest in een staat van diepe ontspanning. Daarnaast is een ontspanningsmassage effectief bij slapeloosheid en bij vermoeide en pijnlijke spieren.
  Het arrangement Tijd voor 2 @LOFF, met een ­massage van 30 minuten, 60 minuten floaten en een high tea, kost € 79,- per persoon.

  Zomertijd voor 2 @LOFF
  Met de Lomi Lomi Massage kom je van je stress af. De massage ontspant de spieren en het zenuwstelsel, en het activeert het lymfesysteem. Typerend voor de Lomi Lomi massage is het masseren met het zachte deel van de onderarmen. De massage, die een uur duurt, wordt gecombineerd met je 60 minuten floaten. Na afloop krijg je een plankje met zomerse hapjes!
  Het arrangement ‘Zomertijd voor 2 @LOFF kost € 89,- per persoon.

  Relax Arrangement
  Zó ontspannen ben je nog nooit geraakt! Geniet van een uurtje floaten, een heerlijke massage en een voetenspa met magnesiumvoetenbadje en voetmassage. Tussendoor kun je even een baantje zwemmen en je spieren laten verwarmen in de infraroodsauna. Verder krijg je een gezonde lunch, high tea of tapas, een verse smoothie en heerlijke koffie, thee en detoxwatertjes.
  Het Relax Arrangement kost € 122,50 per persoon.

  Absolution gezichtsbehandeling
  Je huid kan wat extra aandacht goed gebruiken. Met een gezichtsbehandeling met producten van Absolution hou je je huid in een goede conditie. Absolution vervaardigd van gecertificeerd biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen en werkt anti-aging. Het is een huidverzorgingslijn op maat, ­gemakkelijk af te stemmen op de behoeften van jouw huid.
  Een Absolution gezichtsbehandeling van 75 minuten kost € 59,-.

  Magnesiummassage
  Vaak uit stress zich door stijve rugspieren. Een ontspannende massage met magnesiumgel en olie kan hier wonderen verrichten! Een magnesiummassage werkt revitaliserend voor de spieren.
  Bij LOFF maak je gebruik van een magnesium-voetenbadje en krijg je een lichaamsmassage met magnesiumgel en olie.
  Een magnesiummmassage van 60 minuten kost € 55,-.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply