Rate this post
 • Relax, relax en relax
  Rate this post

  Heb je het gevoel dat je hele lichaam als het ware op slot zit? Welke beweging je ook met je lichaam maakt, het doet op één of andere manier pijn. Na een hele dag onderweg te zijn geweest voor je werk, lijkt het alsof niets zo lekker is als op de bank ploffen en Netflix aanzetten. Maar eigenlijk krijgt je lichaam en hoofd daarmee nog niet de optimale rust. Zou er ook iets anders kunnen werken?

  Is het hectisch op de werkvloer of speelt er iets anders waar je druk mee bent? Dan is het nú het moment om plaats te maken in je agenda voor een heerlijk dagje ontspannen. Want als we heel eerlijk tegen onszelf zijn: dat verdienen we echt wel!

  In het zonnetje!
  Maar hoe kun je er dan voor zorgen dat je even volledig ontspant? Dat je alle prikkels van buitenaf daar ook kunt laten en je jezelf in het zonnetje zet? De stress en spanningen die we dagelijks voor onze kiezen krijgen, zullen er een keer uit moeten. Een massage is dé perfecte manier om alleen maar positieve energie te ontvangen. Door het prikkelarme huid-op-huidcontact gaat alle stress uit je hoofd en via je lichaam naar buiten toe. Het brengt je spieren én je brein weer in balans.

  Laat de wereld, de wereld
  Wat zo fijn aan een massage is, is dat het voor ontspanning en stressvermindering zorgt. Maar hoe ontstaat dat? Tijdens de massage wordt een knuffelhormoon aangemaakt, dat voor een geluksgevoel zorgt. Het zorgt voor een positiever, uitgeruster en kalmer gemoed. De specialisten van Thermae Son kunnen dat gevoel als geen ander laten ontstaan. Alle massages worden verzorgd door een gecertificeerde en ervaren masseur. De masseurs van Thermae Son bezitten allen het officiële NGS-diploma. Met maar liefst 19 verschillende massages is er voor ieder wat wils. Pure ontspanning of een krachtige sportmassage: bij Thermae Son is het aanbod van massages zeer uiteenlopend, of je nu op zoek bent naar verlichting, rust of een weldadige ervaring.

  Lomi Lomi massage
  Een favoriet bij Thermae Son? De Lomi Lomi massage. Deze massage vindt zijn oorsprong op Hawaï, waar de bijzondere techniek van generatie op generatie wordt doorgegeven. De rustige, ritmische massage wordt uitgevoerd in lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van je lichaam. De masseur gebruikt hierbij voornamelijk zijn onderarmen. De stimulerende werking van de beweging en aangename druk werkt helend en zuiverend voor je lichaam. Je spieren, zenuwstelsel, organen én je zintuigen worden geprikkeld. Dat klinkt heerlijk toch? En door de vloeiende bewegingen verbeteren de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en de afvoer van afvalstoffen.

  Cadeau voor jezelf:
  Wil je jezelf een heerlijk cadeau doen? Gun jezelf een heerlijke massage. Thermae Son kan voor een ervaring zorgen die je niet snel zult vergeten!

  Wist je dat…
  … als je regelmatig een massage neemt, je slaapritme wordt bevorderd?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply