Rate this post
 • Relaxed (bij)kleuren!
  Rate this post

  Zonnebaden is heerlijk, en vraagt om aandacht als je natuurlijke veroudering van de huid door de zon wilt voorkomen en al bestaande tekenen van veroudering door de huid wilt verzorgen.

  In de salon bieden we zonbeschermingsproducten van Casmara®. De Casmara® SunBeauty Collection is exclusief samengesteld voor alle huidtypen. De producten zijn verrijkt met aangename texturen en geuren, en bieden een effectieve bescherming tegen zonnestraling, dankzij hun hoge SPF’s en het Total Protect Breedspectrumsysteem. Bescherming tegen UVA-, UVB- en IR-stralen is het behoud van jouw mooie huid!

  Photoaging Control Gel Cream
  Deze olievrije gel-zonnebrandcrème voor het gezicht met een zeer hoge beschermingsfactor van SPF 50+ en anti-aging-eigenschappen is gemakkelijk op te brengen. De combinatie van breedspectrumfilter, krachtige antioxidanteigenschappen en L-Carnosine werkt prima om ‘fotoveroudering’ (vroegtijdige veroudering van de huid door intense en langdurige blootstelling aan de zon en UV-straling) te voorkomen en sporen van tijd te behandelen.

  Vitamin Tan Optimizer Oil
  De dry-touch olie (SPF 50+) optimaliseert en verbetert het natuurlijke, biologische bruiningsproces. De combinatie van actieve ingrediënten, krachtige vitamines en antioxidanten als breedspectrumfilters, vitamine C en-E, rijst- en sojaolie werkt goed samen om effectief te beschermen tegen zonnestraling, terwijl je in alle veiligheid en vooral ook plezierig kunt genieten van de zon en het plezier van bruinen.

  Moisturizing Anti-Aging Mousse
  Een exclusieve, zachte en zeer lichte moussetextuur met een hoge beschermingsfactor (SPF 30) voor een effectieve bescherming tegen zonnestraling en fotoveroudering. De innovatieve formule, rijk aan vitamines en antioxidanten, verzorgt de huid tegelijkertijd ook, behandelt de sporen van de tijd en voorkomt het verschijnen van donkere vlekken.
  Met breedspectrum filters, L-Carnosine, niacinamide, vitamine E en sojaboonolie.

  Intensive Repair Gel
  Waarom kun je beter de intens herstellende en verfrissende Casmara® Aftersun gebruiken in plaats van een hydraterende crème? Dat zit zo: UV veroorzaakt stress op de huid, waardoor schade aan het weefsel ontstaat. Casmara® aftersun geeft de huid haar vochtgehalte terug, vermindert ontstekingen, verlaagt de huidtemperatuur, heeft antioxidanteigenschappen en kalmerende ingrediënten zoals Aloë Vera, Maracuya-olie, Tasmaanse essentie, fenylalanine en Mideka Ximenia-olie.

  Moisturizing Lotion
  Deze antizonnebrand met SPF 30 is een lichtgewicht, snel intrekkende zonnebrandlotion voor het lichaam. Deze lotion bevat breedspectrum zonnefilters voor totale bescherming en conditioneert de huid. De lotion heeft een hoog vochtgehalte en essentiële voedingsstoffen om de huid gezond te houden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply