Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De Relaxte Moeder Driedaagse

  Ben jij er ook wel eens he-le-maal klaar mee? Met jezelf voorbijrennen? Met altijd klaarstaan voor anderen? En te weinig tijd voor jezelf?

  Je denkt misschien dat het zwak is als je toegeeft aan je onmacht of jouw gevoelens van frustraties. En natuurlijk denk je er niet elk moment, elke dag zo over. Maar man… Af en toe valt het gewoon niet mee. Het plannen en  organiseren van alle agenda’s, alle ‘to do’s’ en de grillen van jouw kinderen. Die laten zich al helemaal niet structureren in patronen en tijdschema’s.

  Je bent niet de enige! Heel veel vrouwen hebben moeite om alle ballen in de lucht te houden. We willen graag dat onze leidinggevende tevreden is, een goede partner, vriendin en dochter zijn en natuurlijk de beste moeder van de wereld. En dat gaat niet altijd samen. In elk geval niet tegelijk. Veel werkende moeders komen regelmatig in de knel met zichzelf en met hun volle agenda. En dat gaat vaak samen met schuldgevoel en te weinig tijd voor zichzelf.

  Drie dagen heerlijk ontspannen
  Ben je toe aan even echt ontspannen? En wil je tegelijkertijd leren hoe je voortaan wél al die ballen in de lucht kunt houden? Hoe je de lat minder hoog kunt leggen?  Meer rust in je hoofd krijgt? En ook nog tijd overhoudt om te genieten? Ga dan met ons mee naar een Relaxte Moeder Driedaagse! We gaan drie dagen heerlijk ontspannen en leren hoe je voortaan zonder stress kunt genieten van je gezin én je volledig voor je werk kunt inzetten. Echt een weekend voor jezelf dus!
  Naast het inhoudelijke programma werkt de omgeving ook mee om heerlijk te relaxen. Een luxe hoeve in een heerlijke omgeving, met sauna, hot tub, mooie slaap­kamers en heerlijk eten.

  ‘Relaxte Moeder‘ is mede een initiatief van Tessa Kamp van Socratesse Personal Coaching. Tessa begeleidt al jarenlang mensen met stressklachten. ‘Relaxte Moeder’ heeft zich tot doel gesteld om al die werkende moeders die stress ervaren, te helpen om weer te kunnen genieten van de combinatie moederschap en werken.
  Meer informatie vind je op: www.facebook.com/relaxtemoeder of op www.relaxtemoeder.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply