Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Reserveer nu alvast geld voor je uitvaart
  Rate this post

  Nadenken over je uitvaart: geen makkelijk onderwerp. Maar het geeft rust als je weet dat het goed is geregeld.

  Het depositofonds van De Laatste Eer Drachten is hét alternatief als een verzekering niet mogelijk is of als je geen verzekering wilt. Op een depositorekening kun je nu alvast geld reserveren voor je uitvaart, waarmee je ook jouw nabestaanden ‘ontzorgt’. Dit is ook mogelijk als aanvulling op een al afgesloten verzekering.

  Ledenvoordeel en rente
  Voor het openen van een deposito zijn er geen leeftijdsgrenzen en is er geen gezondheidsverklaring nodig, in tegenstelling tot een verzekering. Je kunt éénmalig een storting doen of meerdere malen. Je profiteert van het ledenvoordeel en over de gestorte bedragen kan jaarlijks rente worden vergoed die bij de uiteindelijke uitkering wordt opgeteld. De ‘geblokkeerde’ spaarrekening kan alleen gebruikt worden voor de kosten van jouw uitvaart.

  Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met adviseur Peter Dirksen. Je kunt hem bereiken op 0512-515827, of mail naar p.dirksen@dle-drachten.nl. Ook ben je van harte welkom in het prachtige kantoor en multifunctioneel uitvaartcentrum Slingehof aan de Overstesingel 1 te Drachten. De koffie staat voor je klaar!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply