Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Reset je huid én je leeftijd
  Rate this post

  Doe jij ook zo je best om gezond en fit te blijven? Je sport regelmatig, eet gevarieerd en drinkt genoeg water. Ook zorg je ervoor dat je voldoende nachtrust krijgt, want je weet dat dit wonderen doet voor je huid.

  Toch zijn er aspecten waar je geen controle over hebt, die wél van invloed zijn op je huid. Ouder worden, bijvoorbeeld. Iedereen moet eraan geloven en bij iedereen is dat te zien aan de huid. Maar dat betekent niet dat je er niets aan kunt doen.

  Huidveroudering
  Misschien denk je dat jij nog wel wat jaartjes te goed hebt, voordat huidveroudering optreedt, maar niets in minder waar. Huidveroudering begint namelijk al vanaf je 25e. Je ziet dit niet meteen, maar je huid wordt langzaam dunner en minder elastisch. Ook verliest je huid stevigheid doordat de aanmaak van collageen terugloopt en de aanmaak van hyaluronzuur afneemt. Je huid wordt daarom slapper en er ontstaan rimpeltjes en fijne lijntjes.

  Bindweefselmassage
  Naast huidveroudering, kan ook littekenvorming door acne ontstaan. Daarnaast spelen ook factoren zoals erfelijkheid en het feit of je wel of niet rookt een rol in de status van je huid. Een bindweefselmassage kan, onder andere in deze gevallen, helpen om de huidstructuur van je gezicht en je hals te verbeteren.

  Intensief en therapeutisch
  Valarija Hinger is onder andere gespecialiseerd in bindweefselmassages. Ze legt uit: ‘Het is een therapeutische, intensieve massage die wordt toegepast op de windweefsellaag die zich tussen de spieren en de huid bevindt. Door de techniek worden de bindweefselcellen geprikkeld en daardoor sneller aangemaakt. Dit bevordert de aanmaak van collageen en elastine. Ook de huiddoorbloeding wordt gestimuleerd. Hierdoor verbetert de conditie van je huid aanzienlijk. Het is een soort natuurlijke facelift voor je huid.’

  Bij schoonheidssalon Vitality kun je terecht voor:

  – gezichtsbehandelingen
  – huidverbetering
  – huidverjonging
  – peelings
  – massages
  – lichaamsbehandelingen
  – permanent make-up
  – pedicure

  Goed om te weten
  Een bindweefselmassage geeft het beste resultaat in kuurvorm. Dit omdat de vernieuwing van cellen op den duur stopt. Door vervolgens weer een behandeling te ondergaan, wordt je bindweefsel opnieuw aan het werk gezet. Door deze afwisseling tussen rust en stimulering, bereik je een steeds betere conditie van je bindweefsel én huid.

  De specialist
  In haar salon Vitality Schoonheidssalon werkt Valerija Hinger al 20 jaar als schoonheidsspecialiste. De salon is aangesloten bij ANBOS. Ze is gespecialiseerd in verschillende huidverjongingsbehandelingen zoals peelings en lichaamsmassages. Ook het aanbrengen van permanente make-up en microdermabrasie, microneedling en mesotherapie zonder naalden behoren tot haar specialiteiten. De merken waarmee Valerija in haar salon werkt, zijn onder andere Valmont, Decléor en Décaar. Ieder merk heeft haar eigen specialiteiten en toepassingsmogelijkheden afhankelijk van je huidtype. Alle producten zijn natuurlijk en dierproefvrij.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply