Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Reset je lichaam
  Rate this post

  Kun je wel een oppepper gebruiken? Geestelijk of lichamelijk? Of misschien wel allebei? Tijd voor een reset! 

  Iedereen heeft chakra’s. De zeven hoofdchakra’s zijn energiecentra in het menselijk lichaam.  Ze hebben een vaste plek op je lichaam,  een eigen kleur en betekenis. Chakra’s worden beschouwd als graadmeter voor het lichamelijk en geestelijk functioneren. De letterlijke betekenis van Chakra is ‘draaiend wiel’.

  Als je gezond bent, zijn de zeven chakra’s onderling verbonden en draaien ze in de juiste richting. Chakra’s nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen. Elke chakra heeft een invloed op bepaalde organen, lichaamsfuncties en emoties. Ideaal zou zijn als alle chakra’s open zouden  zijn en even actief. Maar door onze westerse manier van leven raken we onszelf soms kwijt.  Sommige chakra’s gaan dan dichtzitten,  wat blokkades in de energie veroorzaakt. Andere chakra’s worden dan overactief om te compenseren. Hierdoor wordt ons chakrasysteem verstoord en krijgen we geestelijke of lichamelijke klachten.

  De Chakra-Energie-Massage helpt de chakra’s te reinigen en zorgt ervoor dat de zeven hoofdchakra’s weer optimaal samenwerken. Hierdoor verminderen lichamelijke problemen en versterkt ons mentale systeem. Je wordt rustiger, positiever en vitaler.

  Chakra-Energie-Massage is een fantastische combinatie die de sterke punten en positieve effecten van zowel massage als reiki biedt. Deze anderhalf uur durende behandeling is gebaseerd op eeuwenoude spirituele tradities van India en hedendaagse massagetechnieken. Pure verwennerij voor iedereen, of je nu slecht in je vel zit of je juist heel goed voelt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply