Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • RESET je lichaam na je bevalling
  Rate this post

  Als je pas moeder bent geworden, wil je jouw lichaam natuurlijk weer ‘in shape’ brengen. Dat kan in een goede sportclub! 

  Zoals je wellicht al in vorige edities van het ForYou Magazine hebt kunnen lezen, zijn wij geen gewone sportclub. Wij richten ons juist niet op massa, maar op kleine groepen, zodat iedereen de juiste begeleiding en aandacht krijgt die nodig is.

  Afgelopen januari zijn wij met groot succes van start gegaan met de Miha Bodytec, en de resultaten zijn echt verbluffend. Iedereen is er tot nu toe al vele centimeters strakker van geworden. Maar ook de huid is verbeterd, cellulitis is verminderd en rugklachten zijn minder ge­worden door het trainen met de Bodytec.

  Voor degenen die nog niet weten wat Bodytec training is: Bodytec is EMS (Electro Muscle Stimulation) training. Het is een revolutionair trainingssysteem en biedt de voordelen om in een zeer korte tijd (20 minuten) resultaten te boeken.

  Vorm je figuur in 20 minuten
  Vaak wordt met een ‘full body training’ een oefenprogramma bedoeld met verschillende oefeningen achter elkaar die elk maar een deel van het lichaam traint. Miha bodytec training is een korte training waarbij elke oefening elke keer het hele lichaam wordt getraind, met zelfs de mogelijkheid om extra accenten te leggen waar nodig. Tegenwoordig is iedereen druk en heeft weinig tijd om te sporten of om überhaupt iets voor zichzelf te doen. Je bent druk met werk, kids, huishouden enzovoort, maar echt tijd voor jezelf maken schiet er vaak bij in. Je wilt graag wat aan je lichaam doen, maar je krijgt het niet geregeld omdat je geen oppas hebt voor je kind(eren). Of je bent misschien net bevallen en je wilt graag weer terug ‘in shape’ komen. De Miha Bodytec speelt hier allemaal perfect op in. Geen uren in de sportschool zwoegen en op een cardio-apparaat staan. Een oppas regelen voor je kind(eren) is zelfs niet eens nodig, want in slechts 20 minuten tijd heb je je gehele lichaam volledig getraind. En je kind(eren) neem je gewoon mee. Dus voortaan geen excuus meer om niet te gaan sporten. Een ander voordeel van Bodytec bij RESET Sportclub is, dat je het kunt inplannen wanneer het jou het beste uitkomt. Dus je zit niet aan vaste tijden vast.

  Wil je lekker jezelf op een andere manier in het zweet werken, dan kun je uiteraard ook kiezen voor groepslessen. Deze geven we al vanaf 7.30 uur in de ochtend. Plan een proefles via info@resetsportclub.nl!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply