Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
1/4 - (1 stemmen)
 • Reset van lichaam en geest
  1/4 - (1 stemmen)

  Als je het gevoel hebt dat je toe bent aan een algehele reset, dan ben je niet de enige. Veel mensen ervaren deze behoefte, die vaak wordt aangewakkerd door een disbalans tussen lichaam en geest. Hoe zorg je ervoor dat je deze disbalans kwijtraakt?

  Natuurgeneeskundig therapeut Jelma Daalman: ‘Mijn praktijk dankt zijn naam aan het feit dat ik klachten altijd in zijn totaliteit bekijk: er vindt een reset plaats van lichamelijke en geestelijke belemmeringen. Lichamelijke klachten worden veroorzaakt als de balans tussen lichaam en geest verdwenen is. Ik onderzoek wat de oorzaak van deze disbalans is, welke klachten mijn cliënt heeft en of er bijvoorbeeld energetische blokkades of een belemmerende levenshouding zijn.’

  Hulp bij het genezingsproces
  ‘In mijn praktijk behandel ik onder andere chronische pijnklachten, vermoeidheidsklachten, chronische ­orgaanklachten, psychische klachten en ziekten die worden veroorzaakt door een slechte weerstand. Daarnaast bied ik nazorg bij rouwverwerking en levensvragen en ondersteun ik mensen die kanker hebben of hebben gehad. Ik help mijn cliënten door hun genezingsproces heen met behulp van lichaamsgerichte therapie en therapeutische gesprekken’, licht Jelma toe.

  Energie en intuïtie
  ‘Mijn praktijk onderscheidt zich ten opzichte van de reguliere geneeskunde doordat ik meer tijd neem voor de cliënt. De oorzaak van de klacht kan, zowel fysiek als mentaal, beter opgezocht en ook beter behandeld worden. Ik werk met de energie en met verschillende natuurgeneeswijzen. Wanneer mensen vastlopen, dan ga ik intuïtief op zoek naar de kern van hun klacht. Hierdoor zal iedere klacht weer net iets anders behandeld worden. Doordat ik meer tijd, meer zorg en meer aandacht aan mijn cliënt geef, zie ik dat er een veel beter genezings­resultaat plaatsvindt’, besluit Jelma.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply