Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Reset your body and mind with Cooljuice detox
  Rate this post

  Vermoeidheid en geen energie. Niet lekker in je vel zitten. Vage gezondheidsklachten. Snel geïrriteerd zijn. Aankomen. Ondanks een dieet niet kunnen afvallen. Zin hebben in zout, suiker en bewerkte levensmiddelen. Een opgeblazen gevoel, verstopping of winderigheid. Slechte huid of futloos haar. Premenstrueel syndroom. Chronische verkoudheid. Een slecht immuunsysteem. Heb jij last van één van deze klachten? Dan is het de hoogste tijd om je darmen, nieren en lever te ondersteunen met een Cooljuice detoxkuur. Daarmee geef je jezelf de kans om weer stralend, gezond, energiek en slank door het leven te gaan.

  Detox wordt ook wel sapvasten of ontgiften genoemd. Je geeft je lichaam de kans om afvalstoffen te verwijderen waardoor klachten verdwijnen. Deze methode bestaat al sinds mensenheugenis.
  Sapvasten is een fantastische manier om je lichaam en geest te herstellen, om het als het ware te ‘resetten’. De groente- en fruitsappen zijn 100% gluten- en lactosevrij en 100% raw slowjuice,
  vervaardigd met biologische ingrediënten.
  De sappen overspoelen het lichaam met nutriënten en alkaliseren de organen en cellen zodat deze weer hun werk kunnen doen.

  Grote schoonmaak
  Je lichaam slaat veel afval en gif op in lichaamsvet om weefsel en cellen te beschermen. Dan lijkt het alsof je maar niet kunt afvallen. Wanneer het lichaam ontgift, hoeft het zich niet meer te
  beschermen en zullen de kilo’s vanzelf wegsmelten. Detoxen is bedoeld om het lichaam de kans te geven zichzelf schoon te maken en te herstellen. Je voorkomt dat er veel energie verloren gaat aan het verteren van vast voedsel.

  Voor beginners en gevorderden
  Bij een 3- of een 4-daagse sapkuur drink je per dag 6 flesjes Cooljuice. De detoxkuur is geschikt voor beginners en gevorderden.

  100% puur
  De verse juices worden handmatig koudgeperst en direct gekoeld. Er worden nooit conserveringsmiddelen of andere kunstmatige toevoegingen gebruikt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply