Rate this post
 • Return to Sender
  Rate this post

  Wij zijn een wandelende antenne die van alles oppakt van andere mensen, van de media, overtuigingen van anderen enzovoort. ‘Ouder worden komt met gebreken’, ‘je moet meer bewegen, anders word je stijf’ enzovoort. Wanneer je deze overtuigingen aanneemt, dan kan je er zeker van zijn dat er iets gecreëerd wordt in het lichaam. Maar zijn die overtuigingen wel van jou? Of pik je ze op van iemand anders? 98% tot 99% van al jouw gedachtes, gevoelens, meningen, standpunten, lichamelijke ongemakken zijn níét van jou!

  Recentelijk gaf ik een Bars class en een vrouw belde af: ‘Ellen, sorry, ik kan niet komen want ik ben ziek. Al mijn botten doen pijn, vooral mijn heup, en ik voel me gammel.’ Ik vroeg haar: ‘Is dit allemaal van jou?’ Ze was even stil en zei toen verbaasd: ‘Nee, het is niet van mij!’ Met de technieken van Access Consciousness heb ik 10 minuten met haar gesproken, alle overtuigingen die ze had aangenomen verwijderd en ze voelde ter plekke verandering in haar lichaam. De volgende dag zat ze stralend in de class, zonder pijn of klachten. Hoe wordt het nog beter dan dit?

  Als iets niet van jou is, wat moet je er dan mee? Stuur alles terug naar de afzender met bewustzijn, gevolgd door de clearingstatement (zie mijn website). Je hoeft niet te weten van wie het is, je stuurt niet de pijn terug, alleen een bewustzijn dat de ander ook een keuze heeft om het te veranderen.

  Het is simpel, vreemd, raar… en het werkt. Probeer het maar uit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply