Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • ‘De reuma was weg’
  4/4 - (1 stemmen)

  ‘Tien maanden geleden stond ik op met spierpijn in armen en benen, die per dag verergerde. Zitten en staan werd steeds pijnlijker: uiteindelijk kon ik bijna niet meer lopen. Toen ik naar de reumatoloog ging, vertelde hij mij dat ik spierreuma heb en dat genezing 2 tot 3 jaar kan duren… 

  Om die tijd te overbruggen helpt alleen prednison als klachtbestrijder. Gezien de bijwerkingen ben ik van dit ­product geen voorstander. Ik ben het toch gaan gebruiken en voelde verlichting van de klachten zoals de pijn en stijfheid in mijn spieren. De opdracht die ik van de arts kreeg, was om de prednison volgens een schema af te bouwen.

  Voor het geval ik eens erg ziek zou worden, was ik al een aantal jaren in het bezit van het visitekaartje van Auror Scalar Technology. Eind augustus ben ik dankzij het zetje van een goede vriend naar Jacob gegaan, met het doel dit te gebruiken bij de afbouw van de prednison. De eerste keer overweldigde de straling mij; het leek zelfs of ik al wat meer ruimte kreeg in die stijve spieren. Na 9 keer kon ik dit beamen.

  Nadat ik half oktober een energielamp (Etmitis) bij mij thuis had aangesloten, voelde ik gelijk de stress wegzakken. Het leek wel alsof de behandelingen hierna een dubbele werking kregen. Na 12 keer voelde ik extra energie terugkomen in mijn lichaam en na de 17e keer voelde ik duidelijke verlichting in mijn schouders.

  Op 5 januari, tijdens het controlebezoek aan de reumatoloog, bleek dat de ontstekingswaarde in mijn bloed normaal was; de reuma was weg! De pijn en de stijfheid die ik nu nog voel, zijn de naweeën van de reuma.

  De enige manier die ik kan bedenken voor deze snelle en onverwachte genezing is de resonantietherapie die ik bij Jacob heb gevolgd. Nog een paar keer en dan zou ik weer gezond en vol energie verder kunnen.’

  – Willemijn uit Veldhoven

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply