Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Rimpels moeten mogen
  Rate this post

  De bomen maken zich klaar voor de winter. De groene kleurstof van de bladeren wordt opgezogen, de kraan tussen de takken en de bladeren wordt afgesloten. De bladeren verkleuren en verdorren. De groene kleurstof gebruikt de boom voor voeding tijdens de winter. Wanneer het vriest in de winter, is het niet meer mogelijk om voeding op te zuigen. Zo beschermt de boom zich in de winter tegen uitdroging.

  In de zomer wordt onze huid dikker, de zon kleurt onze huid, het pigment beschermt ons tegen de schadelijke ­zonnestralen. In de herfst wordt de huid dunner. Tijdens dit proces kan uw huid er ouder gaan uitzien door de dode huidcellen die achterblijven op en in de huid. Een vale huidskleur, pigmentvlekken, grove poriën en fijne rimpeltjes zijn de oorzaak van een te trage celdeling. Met diversen peeling­technieken kunnen wij de natuur een handje helpen om uw huid aanzienlijk te verbeteren en deze weer te laten stralen.

  Voor onze huid zijn de herfst en winter het meest geschikte moment voor een Fractional CO2-laserbehandeling, of een andere resurfacing / peeling om de huid weer optimaal gezond te maken. Pigmentvlekken worden minder, kleine rimpeltjes verdwijnen, je huid wordt weer strakker en stralender.

  Het basisprincipe van een peeling met zuren heeft, ongeacht het soort zuur, hetzelfde doel: het stimuleren van de cel­deling in de onderste laag van de opperhuid. Alle zuren hebben een eigen oorsprong en effect. Het ene zuur werkt meer talgoplossend, terwijl een ander zuur pigmentverminderend werkt, maar peelen doen ze allemaal. Er zijn speciale peelings voor elk huidtype en -probleem, zoals acne, pigmentvlekken en rosacea. Elke peeling verjongt de huid. De Green Peel van Dr. Schrammeck is uitermate geschikt voor donkere huiden.

  De fractionele CO2-laser maakt met een zeer fijne laserbundel minuscule gaatjes in de huid. Vlak onder de opperhuid verspreidt de energie van de laser zich in de breedte. Zo wordt de huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. De laser absorbeert de kleur van het pigment, waardoor deze wordt afgebroken door het lichaam. Naast de behandeling van het gezicht is deze behandeling ook geschikt voor het behandelen van de hals, het decolleté en de handen. De huid verstevigt en wordt egaler, kleine rimpeltjes vervagen of verdwijnen, en littekens van acne worden vlakker.

  Niet alleen rimpels maken uw huid ouder. Er zijn veel meer kenmerken van een slecht uitziende verouderde huid, en deze zijn gemakkelijk op te lossen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply