Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Rimpels? Verleden tijd!
  Rate this post

  Ben jij de rimpels op jouw voorhoofd zat? Kun je hier en daar wat opvulling gebruiken, of wil jij een strakkere huid? Door moderne technieken is veroudering niet langer een niet te vertragen proces.

  Naarmate onze leeftijd vordert, neemt de ‘energie’ in onze huid af. De huid verliest volume en elasticiteit, met minder contour en rimpels tot gevolg. Dit geeft op zijn beurt vaak een vermoeid en uitgeput uiterlijk. Met injectables kan de energie weer teruggebracht worden en zul jij er stralender uitzien!

  Persoonlijke aandacht
  De specialisten bij Body Essentials zijn van mening dat ieder gezicht uniek is en daarom persoonlijke aandacht met een aanpak op maat verdient. Door de combinatie van huidverzorging en niet-chirurgische ingrepen kunnen de specialisten bij Body Essentials jou weer een energieke en frisse uitstraling geven.

  Botox en dermal fillers
  Buiten de huidverzorging thuis en in de schoonheidssalon is in het afgelopen decennium het gebruik van Botox en dermal fillers uitgegroeid tot één van de meest populaire en succesvolle wapens in de strijd tegen rimpels in het gezicht.
  Niet iedereen zet gemakkelijk de stap om naar een kliniek te gaan. Dit is de reden dat Body Essentials een samenwerkingsverband met Medica Estetica is aangegaan. Dit is een kliniek waar naast Botox en fillers ook behandelingen als haartransplantatie, Soft Lift en plastische chirurgie worden uitgevoerd.
  De oprichter is cosmetisch arts K. Firdausi. Na het behalen van zijn artsendiploma heeft K. Firdausi zich gespecialiseerd in anti-aging en cosmetische geneeskunde. Met meer dan 3000 behandelingen per jaar is hij erg ervaren. Door behandelingen met verschillende hyaluronzuren in combinatie met mesotherapie wordt gestreefd naar een mooi en natuurlijk resultaat; uiteraard geleid door jouw wensen en voorkeuren. Een intake-gesprek is geheel vrijblijvend! Deze behandelingen werken op lange termijn preventief tegen de vorming van rimpels. Zo wordt het verouderingsproces van jouw huid vertraagd!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply