Rate this post
 • Ritme in je dag, rust in je hoofd
  Rate this post

  Herken je die dagen waarbij je ’s ochtends al moe wakker wordt? Heb jij ook altijd van die oneindig lange ‘to do’-lijstjes en is het nooit goed genoeg? Vergeet jij wel eens te eten, of überhaupt een pauze te nemen overdag? Plof je na een lange werkdag ook neer op de bank, te moe om nog leuke dingen te doen met de mensen om wie je geeft? Dan kun jij vast wel wat meer energie in je lijf en plezier in je dag gebruiken!

  In mijn praktijk komen veel mensen die moe zijn van het altijd maar ‘moeten’ en daardoor vergeten zijn wat ze nu eigenlijk zelf willen. Dat is ook niet zo raar: we leven in een wereld vol mogelijkheden, en het kan voelen alsof je tekortschiet wanneer je niet alles doet. Maar je kunt nu eenmaal niet altijd alles doen, en daarom is het handig wanneer je weet welke dingen en mensen voor jou belangrijk zijn.

  Gezonde gewoontes
  Bij mij leer je om je dagen en je weken slim te plannen, zodat je weer energie en plezier krijgt in wat je doet. Ook leer je welke gezonde gewoontes bij jou passen en hoe je beter kunt omgaan met de (soms vermoeiend) hoge eisen die je aan jezelf stelt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply