Rate this post
 • Rode vlekken staan niet mooi
  Rate this post

  Rode blosjes in het gezicht? Dat kan leuk staan. ­Minder leuk wordt het als deze rode blosjes bij inspanningen, of bij veranderde weersomstandigheden schrijnend gaan aanvoelen. Of bij het wassen van het gezicht puntbloedinkjes doen ontstaan. Factoren als aanleg, hormonen en medicatie kunnen meespelen in het ontstaan van de aandoening van de bloedvaatjes. Ook alcohol, pittige kruiden en stress kunnen dit triggeren, maar soms is de oorzaak ook onbekend.

  Een huidaandoening is vervelend. Zeker in het gezicht. Daardoor kan men zich erg onzeker voelen. Storende rode adertjes of vlekken kunnen echter overal op het lichaam voorkomen. Het berust op een teveel aan vaatjes of vaatverwijdingen. Al deze aandoeningen kunnen wij, de huidtherapeuten van De Huidpraktijk Heerenveen, met kennis effectief behandelen met speciale vaatlasers. Ook zeldzamere afwijkingen kunnen behandeld worden. In een persoonlijk gesprek kunnen we daar meer op ingaan.

  Met onze vaatlasers verwijderen wij bijvoorbeeld ook:
  – ‘aardbeineus’
  – couperose
  – rosacea, vaak met puistjes gepaard
  – wijnvlekken
  – spinnetjes / spiders, bloedblaasjes
  – zichtbare kleine spatadertjes en verwijde vaatjes op de benen
  – diffuse roodheid op wangen of de zogenaamde ­‘appelwangen’
  – chronische rode neus
  – rood litteken

  De Huidpraktijk Heerenveen werkt met verschillende vaatlasers, omdat elke laser door zijn golflengte een ander effect heeft op de bloedbestanddelen en het huidweefsel. De keuze van het type laser wordt dus bepaald door het huidtype, de grootte en diepte van de bloedvaatjes, de indicatie en het lichaamsdeel. Het beste resultaat wordt echter pas bereikt met een combinatie van deze verschillende lasers.

  Resultaten
  Factoren als leeftijd, huidtype en diagnose, alsmede het te behandelen gedeelte van het lichaam bepalen of de ongewenste plekken in je huid kunnen worden verwijderd. Sommige aandoeningen kunnen al na één behandeling verdwijnen, andere hebben meerdere behandelingen nodig. We kunnen jou een indicatie geven hoeveel behandelingen er over het algemeen nodig zijn, voordat je tevreden bent. Er kan bij laserbehandelingen helaas nooit een garantie vooraf worden gegeven.

  Bijwerkingen
  Enkele patiënten ervaren roodheid of een kleine zwelling van het behandelde gebied direct na de behandeling, maar meestal verdwijnt dit gevoel binnen een paar uur. Af en toe kan purpura, zich uitend als paarsrode vlekken, optreden. Dit is een soort laserkneuzing. Purpura is kortstondig en verdwijnt normaalgesproken binnen 3 tot 5 dagen.

  Een stralende huid
  Als leuke bijkomstigheid is dat, door het toepassen met deze speciale vaatlasers, de huid verbetert van binnenuit. Zo is aangetoond dat door toepassing van onze lasers de aanmaak van collageen bevorderd wordt en daardoor steviger wordt. Daarnaast combineren we die met huidproducten die een therapeutisch effect hebben en afgestemd zijn op de huidaandoening. Dat maakt dat we op deze manier de huidweerstand kunnen vergroten, omdat de producten preventief werken en je dus een langdurig resultaat kunt verwachten. Een gezonde en stralende huid wordt zo bereikbaar! Voor de prijs hoef je het niet te laten. De prijzen variëren natuurlijk, maar voor het gelaat is het al mogelijk vanaf € 75,- tot 200,- per behandeling. We hopen je te mogen begroeten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply