Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Roep een halt toe aan huidveroudering
  Rate this post

  Met het stijgen der jaren ontstaan de eerste rimpeltjes en lijntjes. Hoe goed je je huid ook verzorgt, toch zal het verouderen. Huidveroudering lijkt een proces dat niet te stoppen is. Of toch wel?

  Van vitamine A-zuur is al lang bekend dat dit de enige bewezen werkstof is die echt huidveroudering tegengaat. Vitamine A-zuur heeft sterk anti-oxiderende eigenschappen, het regelt de groei van huidcellen en doet huidinflammatie afnemen en verhoogt de immuunfunctie van de huid. Maar vitamine A-zuur mag in Nederland niet aan een cosmetisch product worden toegevoegd. Artsen en dermatologen mogen wel crème met vitamine A-zuur (Tretoinecrème) voorschrijven. Deze crèmes worden over het algemeen alleen voorgeschreven bij acneproblemen en niet voor anti-agingdoeleinden, omdat vitamine A-zuur irriterend kan werken op de huid en bij verkeerd gebruik pigmentvlekken kan veroorzaken.

  Retinol
  Om deze reden wordt er vaak retinol (pure vitamine A) aan een cosmetisch product toegevoegd. Retinol is een werkstof die in de huid wordt omgezet in vitamine A-zuur. Of soms worden er vitamine A esters toegevoegd die in de huid eerst worden omgezet in retinol en daarna worden omgezet in vitamine A-zuur. Bij het omzetten van deze stoffen in de huid naar vitamine A-zuur gaat helaas veel van de werking verloren en zijn deze werkstoffen erg onstabiel. Hun werking vermindert aanzienlijk als zij in aanraking komen met zuurstof en UV-licht.

  Clephar Vitamine A Serum
  Clephar is lang bezig geweest met het ontwikkelen van een serum dat vergelijkbaar is met de Vitamine A-zuur crèmes die dermatologen voorschrijven, dus met een hoge dosis vitamine A maar zonder de negatieve bijwerkingen. En dat is gelukt: het Clephar Vitamine A Serum is een natuurlijk product zonder parabenen, minerale oliën en dierlijke werkstoffen dat geschikt is voor alle huidtypes! Maak vandaag nog een afspraak voor een huidanalyse en bijbehorend advies om te zien wat Clephar voor jou kan betekenen!

  Vitamine A-zuur zorgt voor:
  – Het oplichten van de huid en verbetering van de structuur van de hoornlaag
  – Het regelen van de keratinisatie in de hoornlaag en vermindering van de verhoorning van de huid
  – Vermindering van verstopte poriën en mee-eters
  – Verhoging van het collageen- en elastinegehalte in de huid

  Aan het eind van de zomer, wanneer het zonlicht minder fel wordt, is het de juiste tijd om met het revolutionaire Clephar Vitamine A Serum te beginnen. Bij het juiste gebruik en in combinatie met Clephar huidverzorging zul je binnen enkele dagen al het verschil merken. Je huid licht op, wordt gladder, steviger en ziet er stralender uit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply