Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Rood is te pittig voor mij’
  Rate this post

  ‘Als iemand tegen jou zegt: ‘Wat heb je een leuk jurkje aan,’ dan denk je: wat een leuk compliment! Maar die gedachte klopt niet helemaal…’

  ‘Wat ik heb geleerd van Nancy is dat het belangrijk is dat je in balans bent en uitstraalt wat je wilt uitstralen. We denken vaak dat wat we zeggen bepalend is voor onze indruk, terwijl onze non-verbale communicatie de meeste invloed heeft. Zo is bijvoorbeeld de juiste roze of oranje tint een aanrader voor iemand met een pittig karakter, die liever een meer zachtaardige uitstraling heeft. Zij kan beter geen rood jurkje dragen, want daarvan wordt ze onbenaderbaar. Ik ben die persoon. Eenvurig persoon die in een rood jurkje bij Nancy kwam voor personal branding. Dankzij Nancy weet ik nu welke kleuren en welke kledingstijl ik moet kiezen om op alle vlakken in balans te zijn: het past bij mijn huid, laat een persoonlijkheid zien waar ik achter sta, past bij mijn lichaamsvormen en is geschikt voor het beroep dat ik uitoefen. Ze luistert naar me en heeft me geholpen bij mijn wensen. Ook weet ik nu non-verbaal het juiste uit te stralen. Ben jij juist zachtaardig en wil je wat krachtiger overkomen? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rode ceintuur. Alleen al deze accessoire brengt meer kracht met zich mee. Zwart kleedt af en werkt dus goed voor je figuur, maar het maakt je tegelijkertijd ook minder benaderbaar. Er zijn dus verschillende aspecten waar je rekening mee kunt houden. Nancy heeft mij inzicht gegeven in hoe ik mij naar wens kleden kan. Nu krijg ik niet meer te horen ‘Wat heb je een leuk jurkje aan!’ maar ‘Wat zie je er goed uit!’ en weet ik dat het helemaal goed zit met de balans.’

  – Andrea (25) Arnhem

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply