Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Rosacea: goed te behandelen
  Rate this post

  Als je last hebt van rosacea, wil je graag een behandeling die écht werkt. Je kunt natuurlijk bij de drogist crèmes kopen, maar vaak helpt kom je bedrogen uit, heb jij je suf betaald én heel wat tijd verloren. Maar rosacea is echt goed te behandelen, als je de juiste hulp zoekt.

  Rosacea is een chronische ontstekingsreactie in de haarvaten die ervoor zorgt dat de conditie van de haarvaten en van je huid verslechtert. Deze aftakeling zorgt voor een constante vurige roodheid (door de ontstekingen) en zichtbare haarvaatjes. Later kunnen er ook nog op acne lijkende ‘puistjes’ ontstaan en kan de roodheid zich uitbreiden. De bobbeltjes die op puistjes lijken, bestaan echter niet uit talg, maar uit lymf, en ook de behandelmethode verschilt van die van acne. Helaas wordt rosacea nog wel eens verward met acne, omdat er bij beide aandoeningen zowel vurige roodheid als ‘puistjes’ aanwezig zijn.

  Huidconditie verbeteren
  Door de ontstekingsreacties – die kenmerkend zijn voor rosacea – vindt er een algemene verslechtering van het bindweefsel plaats, waardoor de huidconditie (weerstand) achteruit gaat en de huid gevoelig(er) wordt en sneller veroudert. Ook vormt uitdroging en een trekkerig gevoel vaak een probleem. Het is dus, naast het bestrijden van de zichtbare symptomen van rosacea (roodheid, bultjes, ontstekingen), van belang dat de huidconditie wordt verbeterd, zodat er geen vroegtijdige veroudering optreedt en de weerstand van de huid wordt geoptimaliseerd.

  Unieke behandelmethode
  Rosacea kan heel goed verbeterd worden, als de juiste behandelmethode gebruikt wordt. SkinClinic heeft een eigen behandelmethode ontwikkeld, waarmee alle vormen van rosacea aangepakt kunnen worden. Voorwaarde voor een goed resultaat is wel dat je je huid zelf thuis goed verzorgt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply