Rate this post
 • Rosy Nails & Beauty-opleiding Allround Nagelstyliste
  Rate this post

  Nagelstyling is populairder dan ooit. Steeds meer mensen bezoeken een nagelstudio, ­sommige om de natuurlijke nagel te verlengen of te verstevigen, en andere om de natuurlijke nagels te verzorgen en of te versieren. Met je diploma’s kun je een parttime baan vinden in diverse salons of zelf een salon beginnen aan huis. Vooral voor vrouwen met een parttime baan is dit een geschikte manier om extra geld te verdienen. Je hebt de mogelijkheid om zelf te bepalen welke dagen je (extra) gaat werken. Het is de vrijheid van een eigen bedrijf, vooral voor vrouwen met een gezin. Zo kun je bijvoorbeeld in deze onzekere tijden toch je inkomsten op peil houden.

  Rosy Nails & Beauty Opleidingen
  Rosy Nails & Beauty biedt een flexibele opleiding tot Allround Nagelstyliste. Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk. Ben je op zoek naar een creatief en veelzijdig beroep in de uiterlijke verzorging? Wil je alles leren over kunstnagels en manicure? Dan ben je hier aan het goede adres. Er bestaat in veel gevallen de mogelijkheid om een vergoeding te krijgen via je uitkeringsinstantie om deze opleiding te volgen.

  Wil je graag werken in de beautybranche? Volg nu een opleiding Nagelstyliste of Wimperextensionsspecialiste, of je kunt alleen de gel-, acryl- of ­nailart-opleiding volgen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply