Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Rouwknoop is zoveel meer dan een mooi sieraad’
  Rate this post

  ‘Nadat mijn vader verongelukte, voelde ik een enorme kou. Als ik mijn parlAmore draag, voel ik zijn warmte een beetje terugkomen in mijn lijf.’

  Franscé is blij met haar Rouwknoop, een edelsteen van onyx of jaspis* waarop je een knoopje van een kledingstuk van een overleden dierbare kunt bevestigen. Zo draag je iets heel persoonlijks met je mee. Heb je knoopjes van meer dierbaren? Je kunt ze eenvoudig verwisselen. Je kunt de Rouwknoop dragen als broche, reversspeld of hanger en bewaren in een elegant elzenhouten kistje met passe-partouts voor fotootjes.

  ‘Als je beseft hoe vaak het is aangeraakt door de overledene, krijgt zo’n alledaags knoopje iets heel intiems’, zegt ontwerper Helena van Essen. ‘Voor mij is de Rouwknoop een ode aan het leven van een overleden dierbare.
  Weliswaar is de reden om ze te dragen een ­verdrietige, maar de boodschap is dat je uit liefde voor jouw dierbare je hart laat spreken, parlAmore.’

  Zoek je een as-sieraad, kijk dan op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply