Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Rugklachten…
  Rate this post

  Ongeveer 80% van alle mensen krijgt last van lage rugklachten. De oorzaak is vaak te vinden in de dagelijkse routine: veel zitten, weinig beweging en een zware belasting van de rug en de nek. Hierdoor ontstaan in het lichaam ‘zwakke bewegingsschakels’.

  Alleen de aandacht richten op pijn is niet ­genoeg. Bij Sanos chiropractie wordt tijdens een onderzoek de hele rug in kaart gebracht. Er wordt onder andere gekeken naar coördinatie, kracht, beweeglijkheid en stabiliteit. Een uitgebreid onderzoek zorgt ervoor dat de zwakke schakels worden gevonden en er een goed behandelplan kan worden gemaakt. Naast het letten op een goede houding en voldoende bewegen is het verstandig om je rug regelmatig te laten masseren. Hierdoor verbetert de doorbloeding van de spieren en wordt de spierspanning minder. Daarnaast werkt het preventief tegen (rug)klachten en heeft het een pijndempend effect. Bij Sanos massage kun je terecht voor ontspannings-, sport- en zwangerschapsmassage.

  Over Sanos chiropractie
  In 2014 startten Maurice en Daniëlle praktijk ­Sanos in Alphen aan den Rijn. Maurice ­studeerde Fysiotherapie en Chiropractie. Als chiropractor neemt hij zijn kennis van fysiotherapie in de behandelingen mee. Zijn aanpak wordt daardoor ook wel ‘de nieuwe chiropractie’ genoemd. Ook Daniëlle studeerde Fysiotherapie. Binnen Sanos verzorgt zij de massages en neemt ook zij haar kennis van fysiotherapie mee.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply