Rate this post
 • ‘Ruim 40 kilo kwijt in 8 maanden’
  Rate this post

  Ik had al verschillende diëten gevolgd, maar die hielpen maar heel weinig of niet. En toch wilde ik afvallen, want ik woog veel te veel, en ik voelde me daar niet prettig bij.

  Een vriendin van me was afgevallen met het Cambridge Weight Plan, en werd begeleid door Karin van Afslankpraktijk Happy Slim. Ze raadde me aan om dit ook te gaan doen. Ik was wel wat sceptisch: alleen maar leven op shakes? Maar in juli 2013, toen ik nog in Ridderkerk woonde, ging ik toch voor het eerst langs bij Karin, en zag het als mijn laatste redmiddel. Toen ik op de weegschaal stond, schrok ik wel, want ik woog 114 kilo en had een vetpercentage waar je ‘u’ tegen zegt.
  Vol goede moed begon ik met het Cambridge Weight Plan, en heb precies gedaan wat Karin zei: drie keer per dag een shake, en verder koffie, thee, water en af en toe soep. Ik wilde tenslotte ook naar mijn vriendin op Bonaire en naar het strand in bikini. En het ging geweldig! In 7 maanden viel ik gemiddeld 1,5 tot 2 kilo per week af, en terwijl mijn doelen bij de intake 80 kilo en maatje 42-44 waren, weeg ik sinds februari 2014 nog maar 71 kilo, ruim 40 kilo minder, en heb ik maat 38! Ik ben er superblij mee.
  Ook de begeleiding door Karin was super. Als je in een dip zit, helpt ze je erdoor, ze geeft tips en is altijd bereikbaar. Ik heb er een vriendin bij gekregen! Nog steeds ga ik voor controle af en toe bij haar langs, en geeft ze adviezen voor een verantwoord eetpatroon. Ik kan het echt aanraden!

  – Diana van Zielst –
  uit Nunspeet

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply