Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ruimte voor jezelf met Yoga
  Rate this post

  Je herkent het vast: je komt alsmaar tijd te kort en holt door het leven van de ene afspraak naar de andere, gedreven door alle deadlines en ‘to do’-lijstjes. Je lijkt in een voortdurende strijd tegen de klok, die met het ingaan van de wintertijd nog is versterkt, en je krijgt soms het gevoel dat het leven aan je voorbij glijdt. Ergens is een onbestemd gevoel dat je iets essentieels mist.

  In Yoga ga je weer luisteren naar die signalen die de natuur je aanreikt, zodat op een organische manier de harmonie hersteld kan worden. ‘Yoga’ betekent letterlijk ‘verbinding’ en gaat over het ruimte geven aan wat er is. Ruimte voor jou om te zijn wie je bent. Yoga is niet ­prestatiegericht en gaat niet over het aannemen van prachtige poses, maar vraagt je te ­luisteren en respectvol om te gaan met je lichaam in alle mogelijkheden en beperkingen. Daardoor krijg je alle ruimte om jezelf te voelen en je bewust te worden van de manier waarop je met jezelf en het leven omgaat. Een ãsana is dan wat het ook letterlijk betekent: een houding van heel zijn. Je voelt dat jij er weer mag zijn, met alles wat er is!
  Bij YogaJaya in Den Bosch wordt in kleine groepjes een meditatieve vorm van yoga aangereikt, die je weer in contact brengt met je levenskracht, met de vreugde (Jaya) van het ‘er zijn’. Marije biedt je daarin begeleiding aan met yoga, adem, mantragebeden en energetisch voelen vanuit de Light of Being.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply