Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Rust, Geluk, Vrijheid en Balans!
  Rate this post

  Veel mensen zijn zoekende naar rust, geluk, vrijheid en balans en hebben geen idee hoe dit te bemachtigen. Vaak hebben ze het al, maar herkennen ze het niet.

  Door coaching en healing help ik mensen inzichten te krijgen in wie ze zijn, wat ze willen, wat ze doen en hoe ze in balans komen. Inzichten krijg je door bewustwording, door acceptatie en door te willen. Wat levert ‘t je op? Een prettiger leven en een groter bewustzijn, je geniet meer en blijft bij jezelf. Je bent tevreden en je beweegt mee met jouw flow. Dat is leven in Rust, Geluk, Vrijheid en Balans! Healing Praktijk Renkum biedt je de ­mogelijkheid om balans te vinden, in je energie te staan en ­richting te geven aan je leven te geven. Die richting vind je door een individueel traject of een groepstraining te volgen. Je leert balans te vinden en te leven vanuit het hier en nu door jezelf bijvoorbeeld te leren aarden, te ontgiften, te mediteren en/of bloesemremedies en celzouten te gebruiken en/of door middel van een healing. Vanaf 1 juli is Healing Praktijk Renkum gevestigd in Renkum; nu kun je bij mij terecht in Maarssen.

  Wil jij leven in plaats van geleefd worden, weer genieten en jezelf durven zijn? Neem dan contact op en maak een afspraak via telefoon of e-mail.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply