Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Rust in de chaos
  Rate this post

  Het moment dat je te horen krijgt dat je kanker hebt is een heftig moment. Er komen allerlei gedachten die ervoor zogen dat er een stroom emoties voelbaar wordt: angst, verdriet en soms ook boosheid. Je wordt misschien overspoeld en ondanks dat er waarschijnlijk mensen om je heen zijn die je steunen, sta je er toch alleen voor. Jij bent degene die het moet (ver)dragen.

  Gedachten over de toekomst, onderzoeken en behandelingen zorgen voor angst. De realiteit is dat we niet in de toekomst kunnen kijken en dat we alleen het huidige moment kunnen ervaren. Mindfulness geeft je houvast om in het hier en nu te blijven en je te leren omgaan met de emoties die er op dat moment zijn. Je leert verschillende oefeningen die je meer rust kunnen geven. Bij Azil is het mogelijk om een individuele mindfulnesscursus te volgen, toegepast op jouw situatie, behoeften en energieniveau. Zo nodig kan dit ook aan huis plaatsvinden.
  Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering, een omgeving waarin je je veilig voelt en er respect is voor jouw beleving, zonder oordeel.
  Iedereen is welkom voor een kennismakingsgesprek, waarbij we samen op zoek gaan naar wat bij jou past. Het is ook mogelijk om yoga, aangepast aan jouw mogelijkheden, te combineren met mindfulness.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply