Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Rust in jouw gezin
  Rate this post

  Gedrag, ontwikkeling of ziekte van je kind kunnen zomaar voor onbalans en onrust zorgen in jou of je gezin. In plaats van zelf in te vullen wat er mis is en daarvoor een oplossing te zoeken, want dan zijn de problemen vast over, kun je ook eens proberen te kijken wat het kind in jou losmaakt en wat er in jou uit balans is.

  Een Kindertolk® helpt je om de boodschappen van je kind te vertalen zodat je als ouder zorgt voor meer balans en rust. Het enige wat jij wil is dat je kind goed in zijn vel zit en gelukkig is. Als het niet goed gaat met je kind raakt dat je rechtstreeks in het hart. Je kind heeft dezelfde wens voor jou. Je kind wil namelijk ook dat jij als ouder lekker in je vel zit en gelukkig bent.
  Kinderen zetten zich net zo actief en intens in voor het levensgeluk van jou als ouder, als jij als ouder voor hen. Helder en nauwkeurig geven kinderen met hun gedrag, spel, (leer)ontwikkeling, klachten en/of ziekte uitdrukkelijk en onbewust aan wat de ouder nodig heeft om meer in balans te komen.
  Een Kindertolk® vertaalt de signalen van het kind en werkt met de methodiek Present Child®. Deze prachtige methodiek is ontwikkeld door Janita Venema. Haar boek ‘Het Fluisterkind’ en haar website Present Child geeft veel meer informatie over deze doeltreffende methodiek.
  Ellen Huiberts is gecertificeerd Kindertolk® in de kop van Noord-Holland. Je kunt bij haar terecht voor deze prachtige, helende methodiek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply