fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Rustig maar

    Kinderen zijn van nature erg gevoelig en ervaren de wereld vaak veel intensiever dan -volwassenen. Ze reageren doorgaans sterk op allerlei prikkels uit de omgeving, zoals -geluiden, kleuren, bepaalde voeding of emoties. Bij kinderen met een extra gevoelig gestel kan dit ervoor zorgen dat hun jonge lichaam uit balans raakt. ADHD/ADD, dyslexie en hooggevoeligheid zijn hier treffende voorbeelden van.

    Als ouder wil je er uiteraard graag voor zorgen dat je kind lekker in zijn vel zit. Maar soms is het lastig om te ontdekken hoe je je kind het beste kunt helpen. Voetreflexmassage helpt het lichaam het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren. Wilma Bouwhuis behandelt regelmatig kinderen met ADHD/ADD en dyslexie en merkt dat ze goed reageren op een voetreflexmassage. Ze ziet vaak al na een aantal weken dat het gedrag van het kind daadwerkelijk verandert. Het kind wordt rustiger, kan zich beter ontspannen en zit lekkerder in zijn vel.

    Tijdens de behandeling ligt een kind ontspannen op een behandeltafel. Wilma vertelt precies wat ze doet en let er uiteraard op dat het kind zich prettig voelt bij de behandeling. Een reflexzonebehandeling bij een kind duurt circa 30 minuten; dat is minder lang dan bij een volwassene. Dit heeft te maken met het opname- en concentratievermogen van een kind. Ook andere klachten kunnen worden behandeld, zoals buikpijn, slaapproblemen, bedplassen en het verwerken van emotionele gebeurtenissen.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply