Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Rust in een hectische periode
  Rate this post

  Wat geweldig! Maar ook: wat vermoeiend! Als je voor het eerst een kindje hebt gekregen, komt er van alles op je af. Je hebt inmiddels weliswaar zwangerschapsverlof gehad, maar ook als je nu weer aan het werk gaat, kun je te maken hebben met vermoeidheid en stress. Dan kan het nuttig zijn als er iemand is die jou kan helpen om je normale leven weer op de rit te krijgen en te houden. Een nanny dus!
  Een nanny brengt rust in een hectische periode.

  Voor een baby is het het beste als die zoveel mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving kan blijven. Thuis bij de ouders dus, waar de baby gewend is aan vaste gewoonten en in zijn eigen bedje kan slapen. Bovendien krijgt je kindje zo geen stress van een grote groep in een kinderopvang, want er is maar één vaste nanny die jouw kindje aandacht geeft en jou helpt. Het inschakelen van een nanny is ook de meest flexibele vorm van opvang die er is. Je kiest namelijk zelf de momenten waarop je de nanny nodig hebt.

  Bemiddeling
  Voor de bemiddeling tussen jou en een geschikte nanny kun je contact opnemen met Wendy van den Ende van ­Allermooist. Zij werkt samen met professioneel werkende en enthousiaste nanny’s
  Wat de kosten betreft: naast bemiddelingskosten betaal je een uurtarief, dat gemiddeld tussen de € 12,- en € 14,- ligt. Dit is afhankelijk van de leeftijd, de ervaring en de werkzaamheden die de nanny gaat verrichten. Voor een nanny kun je gewoon kinderopvangtoeslag ­aanvragen, dus dat is mooi meegenomen!

  Heb je interesse, neem dan contact op met Wendy.
  Kijk voor meer informatie op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply