Rate this post
 • S.O.S Pluishaar!
  Rate this post

  Leuk hoor, dat het zonnetje zich flink laat zien. Maar jij ziet ook een groot nadeel aan die zomerhitte… Binnen no-time zorgt de warmte ervoor dat jouw zorgvuldig in model gebrachte kapsel er na een paar uur uitziet alsof het ontploft is. Goed nieuws: je hoeft niet te wachten tot de herfst tot dit probleem is verholpen!

  Elke ochtend is het weer zover. De strijd met jouw ontembare, irritante pluishaar. Hulp is onderweg! Je kunt namelijk verschillende behandelingen volgen om je coupe ­Natgeregende Poedel te laten omtoveren tot een stralend kapsel!

  No more frizz
  Baal je van je pluishaar maar ben je wel blij met de krul of slag die je van jezelf hebt? Dan is de ‘Frizz Service’ iets voor jou. Na de behandeling kun je wel vier tot zes weken genieten van je pluisvrije lokken. Heb je behoefte om langer van je pluisvrije lokken te genieten? Dan is de ‘Keratin Treatment’ geschikt voor jou. In de milde behandeling behoud je je natuurlijke slag of krul, maar verdwijnt de pluis als sneeuw voor de zon. Wil je liever een bos mooie gladde, stijle haren waar je een langere tijd van kan genieten? Ga dan voor de intensieve behandeling en tover je haar binnen no-time om tot een stralende coupe. Hier kun je wel drie tot vijf maanden van genieten!

  Ook thuis geen pluis!
  Yes, je hebt jezelf net een mooie, nieuwe én pluisvrije coupe laten aanmeten! Om dit resultaat zo lang mogelijk te behouden, is het belangrijk dat je voor de juiste producten kiest. Ga bijvoorbeeld voor de voedende shampoo en conditioner, in combinatie met een olie of masker. De werkende stoffen in de verzorgingsmiddelen worden snel in je haar opgenomen, waardoor je extra lang zal genieten van jouw pluisvrije lokken. Laat je vrijblijvend adviseren door de haarspecialist over welk product het beste bij jou past.

  Frisse bob
  Voor een frisse look laat je jezelf een bob aanmeten. Het liefst zo strak en kort mogelijk. Het resultaat? Een ultiem zelfbewuste en sexy look. Wil je liever je lengte behouden, dan kun je ook voor een zwierige bob gaan die tot je schouders reikt.

  Lony
  Deze zomer brengen we een ode aan de lange pony (ook wel: ‘lony’). Met een lange pony die rond je gezicht valt, geef je je look een zwoele, vrouwelijke touch. Extra mooi als je je lange lokken nonchalant in model brengt.

  Sunkissed
  Heb je van jezelf al een mooie diepbruine haarkleur? Accentueer deze dan met caramelkleurige of goudkleurige highlights. Goudblond haar geef je een subtiele touch met extra blonde tinten in de haarpunten. Hallo prachtige zomercoupe!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply