Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • S.O.S Strak in je vel

  Jij droomt ervan om te flaneren over de boulevard in je nieuwe bikini. Wind in je haar, zon in je gezicht en een lekkere cocktail in je hand. Er is alleen één probleem: je lichaam is nog verre van ‘summerproof’. Geen paniek: hulp is onderweg!

  Natuurlijk is élk lichaam een bikinilichaam. Maar geef toe: vaak voel je je nét wat lekkerder en zelfverzekerder als je strak in je vel zit. Met minder rolletjes en vetjes en een strakkere huid. Misschien heb jij al van alles ondernomen, maar bleken al je fitte pogingen tot nu toe onsuccesvol. Tijd om jezelf de hulp en expertise van een professional te gunnen. Paradeer jij straks zelfverzekerd én fit over het strand!

  Tip 1: PowerSlim
  Zin om te leven op alleen worteltjes en komkommer heb jij niet. Maak kennis met PowerSlim: het door diëtisten ontwikkelde afslankprogramma waarin je op een veilige en goed vol te houden manier kilo’s kwijtraakt. In het programma doorloop je drie verschillende fases, elk opgedeeld in zes dagelijkse eetmomenten. Tijdens deze eetmomenten neem je PowerSlim producten, aangevuld met vlees, vis, eieren en lekker veel groenten. Alles wat je tijdens dit programma eet, kent de juiste verhouding koolhydraten en eiwitten. Zo zul je vet verliezen, maar behoud je wel je spiermassa. Je volgt dus geen dieet, maar past je levensstijl aan. Dit alles onder de deskundige begeleiding van de afslankcoach. Ben je eenmaal tevreden, dan word je nog een jaar kosteloos begeleid bij het vasthouden van die mooie resultaten.

  Tip 2: Bodytec
  Bodytec is dé methode waarin je in 20 minuten een ultieme sportprestatie neerzet. Tijdens de work-out voer je gerichte oefeningen uit. Door de Electro Spier Stimulatie (EMS) worden ook de dieper gelegen spiergroepen getraind. Hierdoor krijgen je conditie en je vetbranding een extra boost. Ook je huid wordt strakker. Ideaal dus tijdens het afvallen! Daarnaast is Bodytec ook geschikt voor het verminderen van spier- en pijnklachten in je nek, schouder, rug, heup en knie.

  Tip 3: Vacustep
  Soms kun je sporten en gezond eten wat je wilt, maar blijf je toch last houden van die putjes en hobbeltjes in de zogenoemde ‘probleemzones’. Hoe dat komt? Tijdens het sporten wordt de bloedsomloop in je buik, benen en billen bijna niet gestimuleerd. Geen reden om je fitte leven stop te zetten hoor. Help de natuur gewoon een extra handje en probeer Vacustep. In een vacuümcabine voer je onder begeleiding van de afslankcoach gerichte en uitdagende oefeningen uit. Op deze manier vindt er een optimale doorbloeding in de probleemgebieden plaats en krijg je gedurende de sessies een strak, zacht perzikhuidje. Yes!

  Tip 4: Ozon Cabine
  Net zoals met de Vacustep voer je onder begeleiding oefeningen uit in een cabine. Het verschil is dat deze nu verwarmd is en je lekker op een matje ligt. Op deze manier is het mogelijk om plaatselijk je figuur te verbeteren. Waar ga jij voor? Strakkere en gespierdere bovenbenen? Of het aanpakken van je zwembandjes? Verder vermindert het trainen in de Ozon Cabine ook je sinaasappelhuid. En hoe fijn: achteraf heb je geen spierpijn!

  Bij Afslankstudio Sofia kunnen alle methoden worden gevolgd, ook in combinatie. Zo boek je nog sneller resultaten. Ben je ook helemaal om? Maak dan een vrijblijvende afspraak om je doelen te bespreken en om te kijken hoe deze het beste te bereiken zijn!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply