Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Samen aan tafel, samen gezond!
  Rate this post

  Terwijl ik het zoveelste dieet volgde, kookte ik ondertussen de gewone pot voor man en kinderen. En toen ik hiermee bezig was, besefte ik dat ik een verkeerd voorbeeld gaf. Door zelf apart te eten, geef ik mijn kinderen het idee mee dat ‘gezond eten’ afwijkt.

  Voor kinderen is het juist zo belangrijk dat ze van jongs af aan leren dat gezond eten gewoon heel erg lekker is. Ik wil niet meer ‘apart’ hoeven te eten om af te vallen. Het enige wat ik hoef te doen, is gezond en in balans eten. Daarom eten we tegenwoordig met het hele gezin hetzelfde. We eten samen gezond! Gewoon pure, verse voeding, op smaak gebracht met heerlijke kruiden. Zij smullen ervan en krijgen alles binnen wat ze nodig hebben. En ik? Ik val af!
  Mijn naam is Stacha van de Wiel. Als gewichtconsulente, coach en ervaringsdeskundige kook ik vooral gezond voor mijn gezin.
  Met natuurlijk af en toe een frietje of pizza, maar wel met een lekkere salade erbij. Ik kan jou helpen om snel gemakkelijke, ­gezonde maaltijden voor het hele gezin op tafel te zetten. Ook jouw kinderen leren dat gezond eten normaal is en heel erg lekker. Jij gaat je al snel beter en energieker voelen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply