Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Samen ‘anders’ kijken
  Rate this post

  Anne liep vast in haar werk als docent aan een middelbare school. Met de zorg voor haar 3 jonge kinderen thuis was het lastig om stappen te ondernemen in een nieuwe richting. Terug naar haar oude baan wilde én kon ze niet meer.

  Via een coachingtraject bij Karin Groenenboom ontdekte Anne uiteindelijk dat het ook mogelijk was om van haar passie haar werk te maken. Van de talen Grieks en Latijn wordt ze nog steeds heel blij en het maken van kleding geeft haar veel energie. Zo startte ze haar bedrijf Pep + Ais in Leiden en geeft ze tegenwoordig met veel plezier naaicursussen, schrijft ze blogs en werkt ze als freelance redacteur bij een wetenschappelijke uitgeverij. Anne: ‘Karin heeft steeds oog gehad voor mijn situatie en mijn beperkingen, en toch elke keer in kleine stappen nieuwe mogelijkheden naar werk getoond. Door haar coaching heb ik ook leren accepteren dat er grenzen zijn aan wat ik kan doen, maar ook gedurfd om mijn horizon te verbreden en te kijken naar wat wél lukt. Niet alleen aan het werk komen, maar, veel belangrijker nog denk ik, aan het werk blijven met behoud van gezondheid. Met aanstekelijk enthousiasme, vertrouwen in mij en in de toekomst, met geduld en motiverende coaching en met hier en daar een activerend aandringen. Ik zou haar het liefst een 10 geven, maar dat is kinderachtig: het leven is niet perfect. Maar ik wil haar wel een zo hoog mogelijk realistisch cijfer geven en daarom krijgt ze van mij een 9,5. Ik heb ongelooflijk veel aan haar coaching gehad. Karin heeft voor mij het raam weer open gezet!’

  Kleurrijk
  Karin: ‘Anne zat helemaal vast. Met mijn manier van werken blijf ik bij de klant en ook bij mezelf. Iedereen is anders; er bestaat geen standaard manier van coaching. Ik gebruik die methode die het best bij die persoon past, met als doel hem of haar in beweging te krijgen. Uiteindelijk is het de klant die het werk doet en die de verandering doormaakt. Anne heeft veel gehad aan ACT, een manier van coachen waarbij er meer ruimte komt in je hoofd, je een stukje controle ‘loslaat’ en je laat zien dat je ook andere keuzes kan maken. Langzaam maar zeker vond Anne het vertrouwen weer terug. Dat maakt ook op mij indruk. Mensen, met alle verschillende kleuren die zij hebben, weer in hun kracht zetten. Hoe gaaf is het om daar onderdeel van te zijn?!’

  Over de inspiratieboom
  Karin maakt in haar coaching gebruik van een combinatie van verschillende methoden (waaronder ACT, NLP en Systemisch werken), afgestemd op jouw behoeftes c.q. vragen. Dit gaat altijd gepaard met een goede dosis humor.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply