Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Samen fitter worden in het nieuwe jaar!

  Wil je ook fit het nieuwe jaar beginnen, maar zakt de moed je al in de schoenen wanneer je aan de sportschool denkt? Als je alleen de drive niet kunt vinden om naar de sportschool te gaan, kan het handig zijn wanneer je de welbekende ‘stok achter de deur’ hebt.

  Een personal trainer zorgt ervoor dat je in actie komt. Een afspraak met een trainer maakt het makkelijker om je work-out te plannen en ook écht te doen. Ook als het regent, sneeuwt of als je moe bent: die afspraak gaat door. Samen stellen jullie een realistisch plan op om jouw doelen te bereiken. Daarnaast is een personal trainer in staat jou uit je comfortzone te halen en om ervoor te zorgen je nét even dat stapje verder gaat. Op deze manier haal je het beste in jezelf naar boven en behaal je sneller jouw gestelde doelen voor het nieuwe jaar.

  Ben je op zoek naar een personal trainer? Pepijn heeft als personal trainer veel verschillende mensen geholpen om hun doelen te bereiken. ‘De weg die bewandeld moet worden is bij iedereen weer anders. Ups en downs, samen lachen en samen de tanden op elkaar. Dat maakt het zo leuk om personal trainer te zijn’, geeft Pepijn aan. Er is eerst een intakegesprek om kennis te maken en te kijken of het klikt. Dan ga je verder met een proeftraining. Tijdens deze training wordt er gekeken naar je uitgangspunt, hoe je er lichamelijk voorstaat. Vanaf dat startpunt ga je aan de slag en kun je steeds sterker, fitter en gezonder worden.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply