Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Samen gaan we er nu écht wat aan doen!
  Rate this post

  Hallo, mijn naam is Karin van Bennekum en ik ben al sinds 2004 onafhankelijk consulent bij Cambridge Weight Plan. Ik ben getrouwd en heb een tweeling die inmiddels het huis al uit is.

  De praktijk ben ik gestart in Tilburg, waar ik met mijn man in 1990 ben gaan wonen en waar we ons gezin hebben gesticht, en waar ik in 2004 met (destijds) het Cambridge Health Plan in aanraking kwam. In 2010 zijn we verhuisd naar Ridderkerk, waardoor ik de praktijk in Tilburg heb overgedragen en in Ridderkerk opnieuw een praktijk heb opgebouwd.

  Afvallen
  Net als veel andere mensen worstelde ook ik met afvallen. Ik kan je verzekeren dat ik een ruime ervaring heb op het gebied van afvallen (en aankomen). Ik heb alle diëten al gevolgd, vele afslankgoeroes gevolgd, maar het Cambridge Weight Plan is het enige wat voor mij werkt!

  Helpen en coachen
  Als onafhankelijk consulent help ik je graag met afvallen of je gewenste BMI te behalen. Je kunt bij mij terecht met jouw verhaal en ik help je, zodat je weer lekker in je vel komt te zitten. Ik vind het fantastisch om mijn cliënten te helpen hun gewicht weer onder controle te krijgen. Iedereen die een paar kilootjes kwijtraakt, krijgt meer zelfvertrouwen en voelt zich stukken beter. Ik kan er zelf over meepraten!

  Tijd voor actie
  Wacht niet langer! Voor je het weet, is dat bijzondere moment waar je op gewicht wilt zijn dichtbij. Wil je afvallen of je BMI verlagen, bel dan direct met mij of ­e-mail voor een afspraak. Ik kan je helpen op een gezonde, ­verantwoorde manier gewicht te verliezen.
  Diegene die erin slaagt af te slanken, wordt hiervoor ruimschoots beloond. Met een aanzienlijk groter zelfvertrouwen en een beter voorkomen. Als ook jij je weer lekker in je vel wil voelen, dan is het Cambridge dieet de oplossing voor jou!

  Zo werk ik
  Nadat we contact hebben gehad, kom je voor een intakegesprek. Samen bepalen we je streefgewicht en het programma dat het beste bij je past. Wekelijks volgen we jouw resultaat. Zodra je je streefgewicht hebt behaald, bouw je Cambridge af. Na de afbouw mag je op controle blijven (stok achter de deur). Ik help je graag. Je staat er niet alleen voor!

  Wekelijks volgen we jouw resultaat. Zodra je je streef­bericht hebt behaald, bouw je Cambridge af. Na de afbouw mag je op controle blijven (stok achter de deur), waarvan de eerste twee bijeenkomsten gratis zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply