Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Samen gezond en fit
  Rate this post

  Superfijn: een effectieve training voor jou zelf en plezier maken met je kindje. Vanaf nu kun je elke woensdag samen met je kindje een passende work-out doen bij Mama&Baby Haarlem. Er zijn 4 verschillende leeftijdsgroepen, waardoor de activiteiten altijd passen bij de ontwikkeling van je kind!

  Deze training is bedoeld voor alle mama’s die graag op een ongedwongen manier fit willen blijven en energieker willen worden, sportief bezig willen zijn en bovendien quality-time willen met hun kindje. Samen gezond en fit. De Mama&Kind-training is een complete work-out. Die verbetert je uithoudingsvermogen, flexibiliteit en je spierkracht.

  Vaardigheden aanleren
  Sporten is gezond en bovenal erg belangrijk voor je kind. Vroeg kennismaken met het aanleren van vaardigheden die hun balans, coördinatie en motoriek versterken, is belangrijk voor een gezonde lichamelijke en geestelijke ontwikkeling op latere leeftijd. Samen sporten versterkt jullie band, en tegelijkertijd maken jullie kennis met andere moeders en kinderen van dezelfde leeftijdscategorie.

  Positieve gezondheidseffecten
  Sporten met je baby vinden de meeste baby’s supergrappig en het biedt ontspanning voor moeder en kind. Maar het heeft ook veel positieve kanten voor de gezondheid van je kindje. Aan het einde van het eerste levensjaar leren baby’s snel en gemakkelijk doordat ze hun grenzen nog moeten vormgeven. Door samen met jouw kindje te bewegen, ontwikkelen ze spierkracht en flexibiliteit, maar bovenal lichaamsbewustwording. De peuters en kleuters leren motorische vaardigheden, zelfstandigheid en begrippen als ‘boven’, ‘achter’, ‘links’ en ‘rechts’ eenvoudig spelenderwijs. Ook leren zij kleine ­opdrachtjes uit te voeren. Al spelende leren kinderen wachten op hun beurt. Deze leeftijdsgroepen zijn dol op bewegen, klimmen en rennen. Het sporten geeft ze een mogelijkheid om hun energie kwijt te kunnen. De iets oudere kinderen leren samen te werken, taken uit te voeren, doelen te stellen, leren door te zetten om te winnen en met teleurstellingen om te gaan. Leuk, omdat kinderen deze vaardigheden ook daarbuiten kunnen toepassen. Omdat deze leeftijdscategorie houdt van meer bewegingsruimte en snelheid, worden de sportlessen voor de middenbouw buiten gegeven in de vorm van een bootcamp.

  Over Mama&Baby Haarlem
  Mama&Baby Haarlem is een samenwerkingsverband tussen zwangerschapsdocenten, fysiotherapie, voedingsdeskundigen huidtherapie en osteopaat. Hierdoor vind je alle benodigde cursussen omtrent zwangerschap, mama en baby op één adres!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply