Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Samen is het leuker
  Rate this post

  In een serie van vier artikelen legt Orange Wellness Club uit welke vier pijlers voldoende aandacht ­moeten krijgen om gezond en gelukkig te leven. De kennis is gebaseerd op studies, maar meer nog op ervaringen van de duizenden mensen die begeleid zijn op weg naar een betere gezondheid binnen het fitness- en saunacentrum Orange Wellness Club.

  Sociale contacten
  Sporten, ontspannen en gezond eten is veel leuker als je het samen doet. Waarom zijn sociale contacten belangrijk? Bijvoorbeeld om ervaringen te kunnen delen, het is een stok achter de deur en het versterkt het plezier zowel voor, tijdens als na inspanning en ontspanning. Bij Orange Wellness Club zijn veel mogelijkheden om samen te sporten, ontspannen of een gezonde maaltijd te eten. Sociaal welzijn is een van de onderdelen van ons unieke wellnessconcept.

  Samen gezond
  Het werkt motiverend als je wekelijks met een vriend, vriendin of groepje gaat sporten. Je bouwt routine op en je hebt een stok achter de deur. Daarbij is het ook nog eens gezellig. Als je deelneemt aan groepslessen, doe je veel sociale contacten op. En wat is er nu fijner dan na het sporten even samen te ontspannen in de sauna en gezellig bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje? Als lid van Orange Wellness Club kun je ook dagelijks aanschuiven voor een gezonde en verantwoorde maaltijd in het restaurant. Ideaal als je zelf weinig tijd hebt om te koken of als je zin hebt om samen met anderen te eten.

  Mensen leren kennen
  Orange Wellness Club is een fijne omgeving om mensen te leren kennen. Je komt hier mensen tegen die ondersteuning zoeken in hun lifestyle. Alle facetten, van inspanning tot ontspanning, onder één dak creëert een gezonde sociale situatie. Een plek waar je gemakkelijk contact kunt maken.

  Begeleiding
  Persoonlijke aandacht en begeleiding werken motiverend bij het nastreven van een goed vastgesteld doel. Zodra duidelijk is wat je wilt bereiken, is het mogelijk vast te stellen wat je leuk vindt om te doen en welke aanpak nodig is. Deze informatie kun je het beste zoeken bij geschoolde en betrokken instructeurs en begeleiders. Dit kan in groepsverband of juist door middel van een persoonlijk plan op maat.

  Meer informatie en uitproberen
  Orange Wellness Club gelooft in gezondheid door in­spanning, ontspanning, gezonde voeding en een prettige sociale omgeving. Daarom heeft Orange Wellness Club uitgebreide fitness- en saunafaciliteiten, groepslessen, een restaurant en nog veel meer. Op de website vind je meer informatie, ook over het saunacentrum, abonnementen en een gratis proefweek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply