Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Samen ontwikkelen
  Rate this post

  ‘Ik ben zwanger!’ De eerste keer dat je dit geweldige nieuws aan je familie en vrienden vertelde staat je nog bij als de dag van gisteren. In de tussentijd is er alweer zoveel veranderd: jouw kindje is geboren en al ongelooflijk snel gegroeid. De band die jullie samen hebben is zo ongelooflijk intens en niet in woorden te vatten. Dan ineens komt de dag dat je de zorg voor jouw kindje gedeeltelijk uit handen gaat geven. Dat vergt moed en vertrouwen.

  Nadat je een tijdje thuis bent geweest voor je kindje, is het logisch dat je zin krijgt om je wereld te vergroten. Je hebt een bijzonder proces doorgemaakt van eerst 9 maanden je kindje in je buik, samen een intensieve periode doorbrengen en vervolgens ook naast elkaar op weg gaan. Je merkt dat je hierdoor ook een vrolijkere moeder bent, waardoor je weer meer te geven hebt aan je kind.

  Je vindt het als moeder heel belangrijk dat, tijdens het uitoefenen van je andere ambities, je kind in een veilige en vertouwde omgeving is. Dat vind je bij Kinderdagverblijf Pi.

  Balans en vertrouwen
  De pedagogisch medewerkers begrijpen de vragen waar jij mee worstelt. Ze kunnen zich erg goed voorstellen dat jij je kindje in een warme, vertrouwde en veilige omgeving wil laten opvangen en begeleiden. Zo kun jij balans vinden tussen je kindje en je werk. Het team is zich ervan bewust dat het loslaten een lastige stap is. Je twijfelt of het wel veilig is, of je kind zichzelf kan zijn en plezier heeft. Geen zorgen: bij Kinderdagverblijf Pi is er altijd iemand die kijkt, praat, luistert, speelt of helpt. Voor jouw kindje is er alle aandacht. De missie van het kinderdagverblijf is het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen en het bieden van een juiste balans voor ouders tussen werk, privé en de eigen ontplooiing. De targets en doelen waar je als werkende ouder mee te maken krijgt, gelden nog niet voor je kind. Een kind mag kind zijn!

  Het kinderdagverblijf heeft daarom oog voor het unieke ontwikkelingstraject van een kind. ‘Beleven’ neemt daarbij een belangrijke plek in: voelen, proeven, zien, ruiken en horen.

  Het dagverblijf is ruim, warm, sfeervol en heeft een natuur ontdektuin. De medewerkers zijn bovendien erg flexibel: je kunt kiezen voor flexibele opvang per uur (je betaalt alleen de daadwerkelijke opvanguren), of voor standaard opvang tijdens gezette tijden en dagen of voor een combinatie van beide.

  Kom kijken voor een vrijblijvende rondleiding!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply