Rate this post
 • Samen sport je sterk
  Rate this post

  De drempel om te beginnen met trainen kan soms hoog zijn. Het valt niet mee om keer op keer de motivatie op te brengen om te gaan sporten. In je eentje ben je al snel geneigd om smoesjes te verzinnen en op de bank te blijven hangen.

  Het is dan fijn om iemand te hebben die in hetzelfde schuitje zit, iemand die jou kan helpen om over die drempel te stappen. Wanneer jouw motivatie het laat afweten, kan een trainingspartner jou net dat steuntje in de rug geven om door te zetten.

  Persoonlijke aandacht
  Fit20 geeft je daarom de keuze om alleen of met z’n tweeën te trainen. Als je het prettiger vindt om één op één te trainen en alle aandacht op jouw doelen te vestigen, kun je een persoonlijk traject volgen. Het voordeel hiervan is dat je effectief kunt trainen zonder afleiding, en daardoor dus meer gefocust blijft.

  Samen toewerken naar sportdoelen
  Wil je de training liever samen met iemand anders volgen, dan is dat ook mogelijk. Samen trainen vergroot het sportplezier en maakt het makkelijker om vol te houden. Jullie kunnen dan samen toewerken naar jullie sportdoelen en elkaar daarin (onder)steunen. Bovendien wordt het trainen ook voordeliger, doordat je de kosten kunt delen.

  Trainen wanneer het jou uitkomt
  Daarnaast kun je altijd trainen op een moment dat jou uitkomt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om even tussen het werk door te trainen met een collega, maar je kunt er ook voor of na het werk terecht met je partner, een vriend(in) of familielid. Zo wordt het trainen vanzelf routine!

  Gratis ervaren
  Ben jij nog niet overtuigd van het fit20-concept? Vraag dan een gratis kennismaking aan. De kans is groot dat jij daarna nooit meer iets anders wilt!

  Voordelen fit20
  – Altijd persoonlijke begeleiding
  – Complete gezondheidstraining in 20 minuten per week
  – Geen gedoe: omkleden en douchen niet nodig

  Over fit20 Eindhoven
  De studio’s van fit20 in Eindhoven worden geleid door Emiel en Laura Bechtold. ‘We willen onze klanten met de fit20-methode op een goede en verantwoorde manier triggeren om steeds nét iets verder te gaan dan ze zelf denken te kunnen’, vertelt Emiel. ‘En dat willen we doen voor een breed publiek, dus ook voor mensen die weinig met sporten hebben. Mensen die het concept niet kennen, denken nogal eens: ‘Fit worden in 20 minuten: dat kan toch niet werken? En je hoeft je niet eens om te kleden?’ Tegen hen zouden we willen zeggen: ‘Kom het eens ervaren!’ Na afloop zijn ze dan meestal verbaasd dat het inderdaad anders kan!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply