Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Samen zoeken we naar een oplossing
  Rate this post

  Schulden. Je zult ze maar hebben. Schulden die langzamerhand zijn opgebouwd door te weinig inzicht of persoonlijke problemen. Of doordat je ziek bent geworden en daardoor even niet meer met je financiële situatie bezig was. Schulden, voor je het weet heb je ze. Maar hoe kom je ervan af?

  ‘Ik merk dat het voor veel mensen moeilijk is om hulp in te roepen wanneer ze schulden hebben opgebouwd’, weet Rochelle Ribbink. Als budgetcoach en -beheerder, brengt zij echter weer orde in de financiële chaos van cliënten en helpt ze hen weer grip op de situatie te krijgen.
  In haar praktijk komt Rochelle cliënten van alle leeftijden tegen. ‘Laatst kwam hier een jonge vrouw van 25 jaar. Schoorvoetend vertelde ze hoe ze financieel in de problemen was geraakt. Wanneer ze even niet lekker in haar vel zat, kroop ze achter internet om te shoppen. Ze liet me vol schaamte een tas zien die vol zat met ongeopende enveloppen van de bedrijven waar ze goederen besteld had. Ze wilde rust en weer grip op haar financiële situatie. Ik heb haar verteld hoe ontzettend goed ik het van haar vond dat ze om hulp vroeg. Samen hebben we bekeken waar de knelpunten liggen en hoe we deze op kunnen lossen. Inmiddels zijn bijna al haar schulden afgelost en is ze het emoshoppen de baas’, vertelt Rochelle blij. ‘Heb jij ook schulden? Stap over je schaamte heen en vraag me gerust om meer informatie. Samen kunnen we op zoek gaan naar een oplossing.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply