Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Samenwerken aan een vitale huid

  Huidveroudering is niet alleen te bestrijden met het gebruik van producten. De huid zal aan het werk gezet moeten worden.
  De behandeling
  Bij het ouder worden gaat de doorbloeding van onze huid achteruit en de celdeling gaat langzamer. Hierdoor zijn de collageenvezels en elastine vezels van een slechtere kwaliteit en ontstaan rimpels. De huid verliest zijn volume. Met behulp van de hannah bindweefselmassage wordt de huid uit zijn winterslaap gehaald. De doorbloeding wordt ­gestimuleerd, de cellen krijgen meer zuurstof en de huid is beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Ook zal de huidstructuur verfijnen en krijgt de huid zijn volume terug. Deze intensieve massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar is ook nog eens een zeer aangename en ontspannende massage.

  Toptips van Els
  1. Wil je je huid echt een boost geven? Doe dan een kuur met bindweefselmassage. Afhankelijk van de conditie van je huid bestaat een kuur uit 4 tot 10 behandelingen.
  2. Het gebruik van vitamine C en het eten van blauwe bessen, bramen en andere rode vruchten ­ondersteunen je behandelingen in de salon.
  3. Naast een goede reiniging zijn de enzymatische peeling, vitamine spray en cell active de basis voor de eerste stap naar huidverbetering. Deze producten zorgen voor een verbeterde doorbloeding en een goede opname van de werkstoffen uit je crème.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply