Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Schaam je niet langer voor je teennagels
  Rate this post

  Kun jij ook zo genieten van zomerse temperaturen? Lekker de zon op je gezicht, luchtige jurkjes aan en je voeten in modieuze sandaaltjes. Alleen met dat laatste hebben sommige vrouwen nogal moeite. Vooral wanneer ze niet blij zijn met hun teennagels. Waar de één ze lakt in vrolijke kleurtjes die gezien mogen worden, zal de ander ze het liefst verbergen in dichte schoenen.

  De pedicures van Pedicure Studio 10 beheersen echter een techniek om je nagels te repareren. Nagelreparatie is bedoeld voor het behandelen van de schimmelnagels en nagels die door verkeerd knippen de neiging krijgen in te groeien, doordat het nagelbed hoger komt te liggen dan de nagel. Ook een misvormde nagel als gevolg van het chirurgisch verwijderen van de nagel na bijvoorbeeld een ingegroeide nagel kan hiervoor worden behandeld.

  Door het plaatsen van een laagje gel wordt de nagel begeleid door de gelnagel, waardoor ingroeien tot het verleden kan gaan behoren. Wanneer bij schimmelnagels de nagel zodanig is aangetast dat de aangedane nagel verwijderd moet worden, is het mogelijk om de nagel te vervangen door een gelnagel. De gel is elastisch en daardoor geschikt om een nagel mee te repareren. De nagel gedraagt zich net als een gewone gezonde nagel. 

  Ze mogen eindelijk weer gezien worden!

  Samen een weekje naar de zon. Ik zag het al helemaal voor me toen mijn beste vriendin me het voorstelde. Er was alleen één ding waar ik erg tegen opzag: hoe moest ik dat doen op het strand? Daar kon ik moeilijk mijn dichte schoenen aanhouden, dus dan zou iedereen mijn voeten zien.

  Ik schaam me voor mijn voeten. Eigenlijk zijn het vooral mijn teennagels waar ik me voor schaam. Die zien er echt niet uit. Als kind heb ik ooit een keer een zware steen op mijn voet gekregen. Vooral de nagel van mijn grote teen heeft daar erg onder te lijden gehad. Deze is uiteindelijk in het ziekenhuis verwijderd. Er kwam later wel een nieuwe nagel terug, maar deze is echt misvormd. De andere nagels scheuren snel en zien er ook niet mooie uit. Sindsdien durf ik mijn voeten niet meer te vertonen.

  Fiona, mijn pedicure bij Pedicure Studio 10, kwam vorige week echter met een geweldige oplossing: nagelreparatie met behulp van gelnagels! Ik wist helemaal niet dat dit kon. Ze zien er nu mooi en gezond uit. Ze zijn ook meteen in een leuk kleurtje gelakt. Voor het eerst in jaren durf ik weer open schoentjes aan. Laat nu die zomer maar komen!

  Marianne

  Een gelnagel kan worden geplaatst…

  … bij een ingroeiende teennagel

  … bij een gescheurde teennagel

  … bij een weggeknipte hoek van een nagel

  … als vervanging van een ontbrekende nagel

  … als verfraaiing van een mycosenagel -(schimmelnagel)

  … als beschermlaag voor beschadigde nagels

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply