Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dat scheelt meer dan een haartje!
  Rate this post

  Scheren gaat lekker snel, maar het gevolg is vaak beschadigingen van de bovenste huidlaag, rode bultjes en jeuk. De volgende dag heb je alweer stugge stoppels, en soms zelfs ingegroeide haren. Kies daarom voor waxen!

  Meest effectieve vorm van ontharen
  Waxen (of harsen) is de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen de 3 en 6 weken), zorg je ervoor dat de haartjes dunner en zachter worden. Ook duurt het langer voordat deze weer teruggroeien. Op sommige plaatsen komen haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug.

  Heerlijk geurend
  Tijdens de behandeling is de wax lauwwarm, zacht, heerlijk geurend en vooral heel flexibel. De wax wordt in een dun laagje op de te ontharen lichaamsdelen aangebracht. De hoogwaardige textuur en unieke samenstelling van de wax hecht alleen aan de haartjes en dus niet aan je huid. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt die een stevig maar flexibel laagje, dat vervolgens op een zeer snelle vrijwel pijnloze manier wordt verwijderd.

  Leuke feitjes & handige weetjes
  – Na het waxen blijven de haartjes wekenlang weg!
  – Scrub je huid vanaf 1 week na de behandeling 3 keer per week, om deze zacht en glad te houden, én – om ingroeiende haartjes te helpen voorkomen.
  – Herhaal je bezoek, afhankelijk van je persoonlijke haargroeisnelheid, eens in de ongeveer 4 weken.

  Elite wax!

  LYCON Precision waxing is de elite onder de professionele waxen en after care, en is afkomstig uit Australië. Waxen met Lycon zorgt voor een langdurig haarvrije, en vooral zachte huid, iets wat je met scheren of epileren niet bereikt. Deze unieke en geavanceerde methode van ontharen wordt in meer dan 65 landen toegepast, en ook door wax- en schoonheidsspecialiste Berta van Ibiza Beauty! Wil jij langdurig haarvrij, zónder stoppels, ingegroeide haartjes of huidirritaties zijn? Neem dan eens contact op met Berta. 

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply