Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Dat scheelt meer dan een haartje

  Wil je komende zomer lekker op het strand liggen in je mooie zomeroutfit zonder je zorgen te hoeven maken over haar op plekken waar je dat niet wil? Begin dan nu met definitief ontharen!

  De Soprano ICE Platinum laser is de minst pijnlijke, snelste en veiligste laser van dit moment. De nieuwste techniek maakt het ontharen bijna pijnloos én daarbij is de laser is geschikt voor alle huid- en haartypes. De Soprano ICE Platimum behandeling is ook geschikt voor mensen voor die er graag verzorgd uitzien, maar geen tijd of zin hebben in harsen, waxen of scheren.

  Nooit meer irritaties
  Toegegeven, het kost een aantal behandelingen en wat tijd maar dan heb je uiteindelijk ook een heel mooi resultaat. Namelijk lange tijd gladde benen en een haarvrije bikinilijn. Bijkomend voordeel is dat je nooit meer last hebt van irritaties, rode bultjes en ingegroeide haartjes. Waar wacht je nog op?

  Vrijwel pijnloos
  Door de In-Motion bewegende techniek wordt met een lage dosis energie de haarfollikel meerdere malen behandeld en vernietigd. Deze techniek zorgt ervoor dat de behandeling nagenoeg pijnloos is. De Soprano ICE Platimum warmt de haarfollikels geleidelijk op via subtiele lichtstraaltjes.

  Aantal behandelingen
  De hoeveelheid behandelingen die jij nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van het te ontharen gebied en de hoeveelheid haartjes. Eén ding is echter zeker: na de behandelingen kun jij voortaan onbezorgd je mooie zomer­outfit aantrekken!

  Voordelen van Soprano ICE laserontharing

  • vrijwel pijnloos
  • geen hersteltijd: direct na de behandeling kun je je dagelijkse bezigheden weer oppakken
  • effectief voor alle huidtypen, inclusief de bruine huid
  • de hoge dekkingsratio garandeert dat elke haarwortel wordt behandeld
  • perfect voor elk lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen zoals het gezicht, de nek en de bikinilijn
  • de behandeling kan het hele jaar door plaatsvinden

  Ook ideaal voor mannen
  Definitief ontharen van de rug en/of borst is bij mannen tegenwoordig ook populair en vooral een uitkomst wanneer ze een allergie hebben rond het scheren, ontstoken haarzakjes hebben of ingegroeide baardharen hebben.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply