fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Dat scheelt meer dan een haartje!

  Haren. Iedereen heeft ze en dat is niet voor niets. ­Haren zorgen ervoor dat de lichaamstemperatuur wordt gereguleerd. Daarnaast beschermt haar de huid tegen onder andere zonlicht en andere weersinvloeden. Allemaal goed en wel, maar tegenwoordig vinden we deze functies van haar niet meer zo belangrijk. We willen gladde benen en haarloze oksels!

  Op ontharingsgebied hoef je je niet te vervelen. Scheren, harsen, epileren, waxen en ontkleuren: het zijn allemaal methoden om die ontsierende haren te verwijderen of minder te laten opvallen. Het nadeel is dat het resultaat maar van korte duur is. Na een epileersessie geniet je met wat geluk hooguit twee weken van een haarvrije huid en dan kun je weer opnieuw beginnen. En één dag na het scheren heb je alweer stoppels, om over de ingegroeide haartjes en irritaties nog maar te zwijgen.

  Vrouwen én mannen
  Als je slim bent, kies je een permanente oplossing voor jouw behaarde huid: definitief ontharen met IPL. Waarom? Omdat dit je tijd, geld, energie en ongemak scheelt! ­Natuurlijk moet je eerst een aantal IPL-behandelingen ondergaan, maar daarna ben je haarvrij. Tel uit je winst! IPL kan op alle lichaamsdelen worden toegepast en is geschikt voor vrouwen én mannen. Dus als jouw partner zich stoort aan zijn overtollige rughaar of zijn ‘unibrow’, dan is IPL een goede oplossing.

  Haarverwijdering door lichtflitsen
  ‘IPL’ staat voor ‘Intense Pulsed Light’ en is hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Zo wordt er met de IPL een lichtflits op de huid afgegeven. Daarna wordt dit licht door het pigment omgezet in warmte en dat maakt het haarzakje kapot. Simpel gezegd wordt de haarwortel door de lichtflits vernietigd, waarna er geen haar meer uit kan groeien. Alle plaatsen waar overbeharing optreedt zijn geschikt voor IPL, waaronder het gezicht, oksels, bikinilijn, benen, rug en nek.

  De behandelingen bij Eye for Beauty worden uitgevoerd door huidtherapeute Laura Visser, waardoor overbeharing in het gelaat mogelijk vergoed wordt door de zorgverzekeraar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply