fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Scheiden doe je samen

  Het besluit is genomen: jij en je partner gaan uit elkaar. Je wilt het goed en netjes oplossen, maar alles lijkt op een discussie uit te lopen. Hoe zorg je ervoor dat je echtscheiding geen vechtscheiding wordt? Vooral wanneer jullie kinderen hebben, is het belangrijk dat jullie goed op weg gaan naar een nieuwe toekomst.

  Ook al brengt een echtscheiding veel verdriet met zich mee, via goede begeleiding bij het uiteengaan, kan veel onnodig leed je bespaard blijven. Door samen het overleg aan te gaan op een goede en respectvolle manier, onder leiding van een deskundige scheidingsmediator of familierechtadvocaat, kunnen jij en je partner afspraken maken waar jullie beiden achter staan.

  Overeenstemming via overleg is meestal vele malen bevredigender dan de beslissing van de rechter. Dit komt niet alleen jou en je ex-partner ten goede, maar vooral de kinderen. Doordat jullie samen de echtscheiding naar beider tevredenheid hebben afgewikkeld, zullen jullie als ouders ook na de scheiding beter met elkaar kunnen blijven omgaan.

  Houvast
  Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators te Best kunnen je rust en houvast bieden tijdens het chaotische en hectische proces rondom de scheiding. In deze emotionele periode moet je allerlei belangrijke beslissingen nemen voor de toekomst. Saray Kehrens, Anja Snoeks en Anne Zonnenberg kunnen je helpen bij alles wat er zoal geregeld moet worden, zoals een ouderschapsplan, de boedelverdeling, alimentatie, pensioen, een convenant en alles wat er verder nog meer bij komt kijken.

  Je kunt van Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators verwachten:
  – een duidelijk en begrijpelijk verhaal
  – aandacht voor emoties
  – duidelijke werkafspraken
  – maatwerk
  – ruime ervaring
  – specialistische kennis
  – realistische scenario’s
  – zo nodig inzet van een uitgebreid netwerk van andere disciplines

  Kennismakingsgesprek
  Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek.
  Er kan dan in kaart gebracht worden wat er allemaal geregeld moet én kan worden om die nieuwe toekomst in te vullen. Laat je echtscheiding geen vechtscheiding worden. Saray, Anja en Anne helpen je hierdoorheen, zodat je verder kunt met je toekomst en je geluk weer hervindt! Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators zijn aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS) en het Nederlands Mediation Instituut (NMI).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply