Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw scheiding snel achter de rug!
  Rate this post

  Wanneer je getrouwd bent en jijzelf of jouw partner ineens ziek wordt, dan heeft dat vaak een grote invloed op het samenzijn zoals jullie dat gewend waren. Ziekte kan bijvoorbeeld een negatief zelfbeeld tot gevolg hebben, waar de partner moeite mee kan hebben. Zeker bij chronische ziektes, waarbij er geen uitzicht is op herstel, legt ziekte beslag op een relatie.

  De kans dat een huwelijk in Nederland vroegtijdig strand, is meer dan 35 procent. Je gaat scheiden en dan? Er moet ineens van alles geregeld worden. Vaak verlies je daarbij het overzicht.
  De missie van De Scheidingsplanner is mensen te ontzorgen, emotie in banen te lijden en inzicht te verschaffen, zodat de toekomst er weer rooskleurig uitziet. Het leven houdt niet op na een scheiding…

  ‘Ik denk in oplossingen’
  Burt Tenthof van Noorden van De Scheidingsplanner Amsterdam biedt jou weer perspectief. Burt: ‘Het is mijn dagelijkse missie om mensen in deze moeilijke en onrustige fase in hun leven naar een nieuwe toekomst te helpen. Dit start met het geven van inzicht in alle onderwerpen van een echtscheiding. Door mijn achtergrond als financieel planner en erkend adviseur kan ik vaak al redelijk snel de vragen met betrekking tot het wonen en de fiscus beantwoorden en dat creëert rust en duidelijkheid. Mijn visie is dat een vechtscheiding de kinderen veel schade toebrengt, in mijn aanpak staan de belangen van het kind dan ook centraal. Daarnaast vind ik het belangrijk om in (financiële) oplossingen en niet in beperkingen te denken.’ Voor ondernemers en particulieren is Burt één van de weinige financiële experts die de gehele scheiding van A tot Z kan regelen.

  Geen scheiding is hetzelfde
  Bij iedereen verschillen de belangen, wensen en doelen. Het maken van afspraken kan lastig zijn door emoties die meespelen. Het kan moeilijk zijn om er samen uit te komen. Er zijn echter ook ex-partners die in onderling overleg wel afspraken kunnen maken. Hierdoor hebben zij vaak alleen behoefte aan financieel advies over bijvoorbeeld de alimentatie, de eigen woning, het eigen bedrijf of het pensioen. Wat jouw situatie ook is, bij De Scheidingsplanner vind je altijd de aanpak die bij jou past. Burt: ‘Tijdens een scheidingsprocedure is het belangrijk om ruimte te geven aan emoties en de onderliggende belangen van de scheidende partners. Om na de scheiding als ouders verder te kunnen gaan, wordt daarom ook aandacht besteed aan het verder helpen in de onderlinge communicatie.’ Door zijn integriteit, nuchtere kijk, inlevingsvermogen, vakkennis, open vizier en grote betrokkenheid brengt Burt elke scheiding op een rustige, onpartijdige en deskundige wijze tot een goed einde.

  Achtergrond
  Sinds 1993 werkt Burt Tenthof van Noorden in de financiële dienstverlening als zelfstandig ondernemer. Hij heeft sinds 1993 continu diverse vakopleidingen gevolgd, zoals onder andere de opleiding financiële planning (FPP), diverse pensioenopleidingen bij Akkermans & Partners, erkend financieel adviseur (EFA), erkend hypotheekadviseur (SEH) en echtscheidingsadviseur RFEA. Sinds 2003 is
  Burt actief als belastingconsulent.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply