Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Schimmelnagels! Wat doe je eraan?
  4/4 - (1 stemmen)

  Schimmelnagels. Geen onderwerp waar je het graag over hebt bij vriendinnen of familie. Maar kalk- of schimmelnagels komen heel veel voor: zo’n 10% van de bevolking, zo’n 1,7 miljoen Nederlanders, hebben ermee te maken. Als je ze dus óók hebt, weet dan dat je niet de enige bent! Omdat je niet voor eeuwig je voeten wil verbergen (zeker niet in de zomer), wil je er natuurlijk vanaf.

  Er zijn verschillende manieren om schimmelnagels aan te pakken. Je zou bijvoorbeeld naar de drogist kunnen gaan om een flesje van merk X te kopen. Slecht nieuws: deze producten helpen maar bij zo’n 5% van de kopers. Grote kans (95%) dat alle moeite voor niets is, en je het product voor niks hebt gekocht.

  Naar de huisarts dan maar? Die kan je medicijnen voorschrijven die het probleem van binnenuit aanpakken, met een slagingspercentage van 40%. Nadeel: de medicijnen kunnen schadelijk zijn voor je nieren en lever, en je moet je voortdurend laten controleren. Veel huisartsen schrijven deze medicijnen dan ook niet voor.

  En je hebt behandelingen met laser. Die zijn inmiddels wijdverspreid in allerlei salons en praktijken, en de kans op succes is een stuk groter: 40 tot 50 procent. Deze methode heeft als nadeel dat die zeer pijnlijk is, en daar zit je ook niet op te wachten.

  Meest geavanceerde laser
  De PinPointe-laser, waar Het Lasercentrum mee werkt, is het meest geavanceerde apparaat specifiek voor het behandelen van schimmelnagels, en zorgt bij liefst 90% van de behandelde personen voor succes. En je voelt de behandeling niet of nauwelijks! Toegegeven, je betaalt voor de behandeling met deze laser iets meer, maar je krijgt er veel voor terug:
  – Je nagels worden gefreesd
  – Je nagels worden gelaserd
  – Je schoenen worden schimmelvrij gemaakt
  – Je krijgt producten mee ter ondersteuning van de behandeling
  – Je krijgt adviezen om het opnieuw ontstaan van schimmelnagels te voorkomen

  Een efficiënte en pijnloze behandeling, met een twee keer zo hoog slagingspercentage! Nou, dan weet je toch waar je moet zijn?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply